Afbeelding
Foto: Kontakt Mediapartners

GJS moet pas op de plaats maken na spectaculaire 4-5 nederlaag tegen Tricht

Wedstrijdverslagen 803 keer gelezen

GORINCHEM • Na het 0-0 gelijkspel van zaterdag tegen Arkel kon GJS dinsdagavond op eigen veld ook niet winnen van laagvlieger Tricht. Sterker nog, door vijf goals (!) van Tim van Dijken trok GJS zelfs aan het kortste eind: 4-5.

In deze wedstrijd was niet te zien dat Tricht bijna onderaan staat in de tweede klasse F en GJS zich tot dit weekend in de bovenste regionen bevond. Na het 0-0 gelijkspel tegen het in de onderste regionen verkerende Arkel en nu een 4-5 nederlaag tegenTricht haakt GJS voorlopig af in de kopgroep. 

Bij Tricht was vooral één speler zeer doeltreffend, namelijk Tim van Dijken. In de eerste helft scoorde hij met een kopbal, een schuiver in de hoek en een prachtige vrije trap van ongeveer 20 meter. Een kleine tien minuten voor rust tikte Gerjan van Haarlem de bal net voor Quincy Bartens in eigen doel. Ruststand 1-3. 

Na rust kopte invaller Ruud Bos een voorzet van Quincy Bartens keurig binnen (2-3). Even was er bij GJS hoop op een beter resultaat, maar daar dacht Tim van Dijken anders over. Hij bracht met twee doelpunten zijn totaal op vijf en de stand op 2-5. Toch kwam GJS nog terug. Eerst zorgde Rob van den Boom met een schuiver via de binnenkant van de paal voor 3-5 en twee minuten voor het einde maakte Quincy Bartens er vanaf de penaltystip zelfs 4-5 van. De resterende tijd was echter te kort om nog gelijk te maken. 

Komende zaterdag staat de stadsderby SVW - GJS op het programma.

(verslag: GJS)

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app