Heukelum pakt belangrijke winst in blessuretijd

Wedstrijdverslagen 1.376 keer gelezen

HEUKELUM • Heukelum heeft een uiterst belangrijke overwinning gepakt in de strijd tegen degradatie. Thuis versloeg het EBOH door een goal in blessuretijd van Ferry Meijdam.

De eerste helft was rommelig van beide kanten. Beide ploegen leden veel balverlies, maar kwamen ook tot de nodige kansen. Heukelum had optisch een overwicht, maar de bezoekers raakten driemaal de paal. Vlak voor rust ging Ferry Meijdam namens Heukelum alleen op de keeper af, maar die wist te redden.

Na een uur namen de bezoekers de leiding. Tien minuten later tekende Heukelum-aanvoerder Sil van Putten voor de 1-1 vanaf de stip. Kort hierna was scheidsrechter Van Dijk het commentaar van Dordrecht-kant zo zat dat hij de wedstrijd stillegde. De wedstrijd werd even later hervat zonder Noel Goossens van EBOH, die rood kreeg.

Het restant van de wedstrijd bedroeg nog ruim een kwartier. Een kwartier waarin Heukelum op zoek ging naar de winnende en die kreeg het uiteindelijk dus ook door de goal van Ferry Meijdam. Zaterdag opnieuw een belangrijk duel voor Heukelum. Dan speelt men thuis tegen Arkel.