• FC Perkouw - Streefkerk (1-2).
• FC Perkouw - Streefkerk (1-2). Foto: Wijntjes Fotografie

Streefkerk mazzelt in Berkenwoude

2 apr, 21:39 Wedstrijdverslagen 381 keer gelezen

BERKENWOUDE • FC Perkouw-Streefkerk was volgens Streefkerk-trainer Pieter Lagendijk niet om aan te gluren. “Ik heb niet genoten, maar ik ben wel blij met de punten. We hebben vandaag mazzel gehad, een gelijkspel was ook prima geweest”, aldus Lagendijk.

Na de 0-0 ruststand kwamen de bezoekers via Christiaan de Jong op voorsprong. Een dekkingsfout van het Streefkerkse centrale duo leidde de prachtige gelijkmaker in. “Maar vrijwel in de volgende aanval werd Andy van Vugt gevloerd. Hij schoot de meer dan terechte strafschop zelf onberispelijk binnen en bezorgde ons de gelukkige overwinning. Want ook Perkouw kreeg kansen, maar billen knijpend gaan we volgende week thuis tegen Alblasserdam strijden om de tweede periodetitel.”

• FC Perkouw - Streefkerk (1-2).
Stuur jouw foto
Mail de redactie