Opmars Achilles Veen gestuit door titelkandidaat ARC

Wedstrijdverslagen 578 keer gelezen

VEEN • Achilles Veen kon het zaterdag niet bolwerken tegen titelkandidaat ARC. Het werd duel eindigde in 1-2 voor de gasten uit Alphen aan de Rijn.

De agressief gestarte gasten kwamen al vroeg op 0-1 door Mathijs de Oude. Kort na het half uur was Achilles Veen dicht bij de gelijkmaker, maar de inzet van de vrije Nikki Baggerman werd gepakt door de doelman van ARC.

Na de rust had Achilles Veen het windvoordeel. Acht minuten na de rust sloeg Mathijs de Oude echter weer toe met de 0-2. Een kwartier voor tijd bracht Maarten Boddaert met de 1-2 de thuisploeg terug in de wedstrijd.

Achilles Veen bleef drukken op het doel van ARC, maar de gelijkmaker wilde niet vallen. Met het verlies kwam een einde aan de reeks van zes overwinningen.

• Hardinxveld promoveerde vorig seizoen via de nacompetitie naar de tweede klasse, waarin het nu knokt voor lijfsbehoud.
Programma nacompetitie 2023-2024 om promotie en degradatie (zaterdagvoetbal, regioclubs) 28 minuten geleden
• Sleeuwijk - Nivo Sparta (2-3).
Selectie Sleeuwijk blijft intact 12 uur geleden
• WNC won in Almkerk met 1-3.
WNC en Almkerk strijden om tweede plaats, Heukelum op bezoek bij Altena voorbeschouwing VHL/West-Betuwe 17 uur geleden
Middenvelder Luc van Dongen (SCO Oosterhout) derde nieuweling bij Be Ready 20 uur geleden