Asperen - GVV (4-0)
Asperen - GVV (4-0) Foto: Jeroen de Bruin / DBRN Fotografie

Ruime overwinning Asperen op GVV Geldermalsen

Wedstrijdverslagen 806 keer gelezen

ASPEREN • Asperen heeft een ruime overwinning geboekt op GVV Geldermalsen. In eigen huis werd het 4-0.

Eigenlijk was de wedstrijd na 45 minuten al gespeeld. Ruben Boet, Hessel Breider en Maikel Groenenberg zorgden voor een 3-0 ruststand. Na de pauze trof ook Youssef Boudou nog doel.

Ricardo Versteeg, die de grieperige Asperen-trainer Jeffrey Kleijn verving, was blij met de overwinning, maar vond wel dat zijn ploeg in de tweede helft nogal verslapte. “Als je na 27 minuten met 3-0 voor staat, hoop je dat de tweede helft door kan trekken. Dat deden we niet, maar we hebben ook niks wegegegeven. Al met al een prima middag dus.”

• Bert van Dalen.
Zaterdag kan voor BZC'14 de kampioensvlag worden gehesen 1 uur geleden
• Wordt VVAC zaterdag al kampioen, of brengt Peursum de spanning in 4E weer helemaal terug?
Drie belangrijke derby's in de Waard: Streefkerk-De Alblas, Arkel-Schelluinen en VVAC-Peursum voorbeschouwing Alblasserwaard 3 uur geleden
VVAC zoekt trainer voor tweede elftal vacature 3 uur geleden
App je video, foto of nieuwstip naar Regio-Voetbal 3 uur geleden
• TD Arjen Borsje heet Ramon ten Hove (l) welkom bij Kozakken Boys.
Kozakken Boys speelt snel in op vertrek doelman Bryan Janssen en haalt Ramon ten Hove 12 uur geleden
'Kozak' Niek Hoogveld wacht nog steeds op straf na rood tegen Noordwijk 12 uur geleden