Het zit Stolwijk niet mee: weer nipt verlies

Wedstrijdverslagen 589 keer gelezen

WADDINXVEEN • Stolwijk verloor in Waddinxveen met 3-2 van Be Fair, dat de leiding pakte in de derde periode.

Binnen twee minuten stond Stolwijk al achter. ,,Uit een corner belandde de bal via de paal en een paar Stolkse hoofden in ons doel,” vertelde Stolwijk-trainer Marco Lange. ,,Via mooie goals van Marco Verkaik (kopbal) en Marc Plug dacht ik eindelijk dat het ons een keer mee zou zitten. Helaas, een door een van mijn verdedigers van richting veranderd schot betekende de gelijkmaker van Be Fair. In de tweede helft waren wij de bovenliggende partij. Nick Deelen schoot raak, maar volgens de arbiter had het de bal met een te hoog geheven been aangenomen. Een diepe bal, die mijn verdediging verraste, werd door een Waddinxveense aanvaller verlengd tot doelpunt. Dat was de enige goal die ze zelf maakten.”