Tricht wint en doet goede zaken in de strijd om promotie

Wedstrijdverslagen 1.319 keer gelezen

TRICHT • Met een 4-0 overwinning op Roda Boys staat Tricht op pole position voor het spelen van de nacompetitie. Tricht staat nu vierde in de ranglijst en in de derde periode staan de groen-witten er ook goed voor.

In het begin zag het er niet naar uit dat Tricht ruim zou winnen van Roda Boys. De gasten hadden de eerste twintig minuten een overwicht. Echte grote kansen leverde dat niet op. Keeper Kaasjager moest één keer handelen optreden bij een kopbal van spits Martina.

Na twintig minuten nam Tricht het heft in handen. Eerst werd een schot van Tim van Dijken gestopt door de keeper. Twee minuten later was het 1-0 toen Sander Kars een mooie combinatie met Ramon van Soelen mooi afmaakte.

Voor rust had Tricht nog enkele kansen om de voorsprong te verdubbelen. Owen Hol schoot naast en Arjan Hakkert raakte de paal. Vlak na rust maakte Joran Smit 2-0. In de 71e minuut knalde René van Soelen een voorzet van Lex Verschure in de kruising. Marijn Bransen bepaalde uiteindelijk op aangeven van uitblinker Sander Kars de eindstand op 4-0.

Scheidsrechter komt niet opdagen bij GJS, duel tegen WSC waarschijnlijk komende dinsdag 10 uur geleden
• Papendrecht - Nieuw-Lekkerland (0-0).
Uitslagen en standen zaterdag 11 mei 2024 14 uur geleden
• Nikki Baggerman steekt zijn duim op als hij de ambulance in gaat.
Bekerfinale Goes-Achilles Veen wordt Tweede Pinksterdag uitgespeeld: 'We hebben als team wel een enorme knauw gehad' 10 mei, 21:39
Lekvogels-doelman Nils van Bruggen kiest voor overstap naar Unitas O23 10 mei, 21:22
Vijfde editie van de Altena Cup voor de jeugd op zaterdag 1 juni 10 mei, 13:42
• Unitas en SV Meerkerk speelden eerder dit seizoen met 1-1 gelijk en strijden nu tegen degradatie.
Degradatiestress en (periode)titelkoorts: volop spanning voor clubs uit Vijfheerenlanden en West-Betuwe voorbeschouwing VHL/West-Betuwe 10 mei, 12:21