Afbeelding
Foto: Kontakt Mediapartners

Tricht wint ruim van directe concurrent Alblasserdam

Wedstrijdverslagen 922 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Tricht won met 1-5 van concurrent Alblasserdam. De overwinning had nog veel ruimer kunnen zijn. Door deze overwinning staat Tricht op een veilige zevende plaats en ontdoet men zich van enkele concurrenten. Tricht heeft nu acht punten meer dan Alblasserdam dat negende staat en bij deze stand de nacompetitie moet spelen.

Tricht kwam al vroeg op een 0-1 voorsprong toen Marijn Bransen een steekpass van Tycho Voorneveld afmaakte. Drie minuten later was het 0-2 door Joran Smit. Op slag van rust scoorde Tim van Dijken 3-0.

Na rust was het een gelopen koers. Vooral toen een speler van Alblasserdam met twee keer geel het veld moest verlaten. Na twee afgekeurde doelpunten wegens buitenspel en een bal die over doellijn was maar niet werd gezien door de grensrechter, scoorde Bransen zijn tweede. Luke van Dijken maakte 0-5 uit een corner. 

Alblasserdam bepaalde uiteindelijk de eindstand op 1-5 door een penalty te benutten. De bal werd op de stip gelegd toen Twan van Toorn een speler pootje haakte in het strafschopgebied.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden