Sleeuwijk nadert koploper GDC tot op een punt na zege op NEO’25

Wedstrijdverslagen 778 keer gelezen

SLEEUWIJK • Sleeuwijk begint de boel in de derde klasse helemaal op zijn kop te zetten. De manschappen van trainer Antoine van Pelt wonnen zelf met 4-2 van NEO’25 en naderen koploper GDC, dat niet verder kwam dan 0-0 tegen GVV’63, tot op een punt. Daarmee groeit de slotfase van de competitie met nog twee wedstrijden te gaan naar een climax.

De 4-2 winst oogde makkelijk, maar NEO’25 was geen verkeerde ploeg en toonde zeker wel weerstand. Sleeuwijk opende wel de score met de 1-0 door Jeffrey Molhoek. Na de 1-1 tekende aanvallende middenvelder Dylan van der Pluijm met pas zijn tweede doelpunt in vier seizoenen Sleeuwijk, de 2-1 aan. Na de 2-2 van NEO’25 liet Molhoek zich voor de rust nog gelden met de 3-2. Met een derde doelpunt en de 4-2 tekende de spits van Sleeuwijk na de rust ook voor de eindstand.