Logo regio-voetbal.nl

Net teruggekeerde Bart Goesten (Nivo Sparta) vreest weer voor zware knieblessure

  •   keer gelezen

ZALTBOMMEL –Voor Bart Goesten lijkt wederom een knieblessure op de loer te liggen. De vleugelaanvaller van Nivo Sparta raakte een week geleden geblesseerd tijdens de training.


Het waren amper tien minuten, maar het feit dat Bart Goesten in het bekerduel met LRC in de 81e minuut zijn opwachting in Nivo Sparta 1 maakte, voelde voor de aanvaller uit Ammerzoden en zijn club als een bevrijding. Terloops verzorgde hij de assist op de gelijkmaker van Willem Looijen, wat na 19 maanden herstel een prachtige opsteker was voor Goesten.

Dik en stijf
Het zou het begin moeten zijn geweest van zijn opmars bij de tweedeklasser uit Zaltbommel, maar die werd drie dagen later ruw verstoord. Tijdens de training kwam Goesten in botsing met medespeler Frenk Schaap, die daarbij de buitenkant van de knie van de 25-jarige pechvogel raakte, vertelt hij zelf: "Eerst deed het helemaal geen pijn, maar na twee keer op en neer te hebben gelopen, begon mijn knie dik en stijf te worden. De volgende dag kon ik er niet meer op staan, dus toen ben ik naar de fysiotherapeut gegaan. Hij acht de kans aanwezig dat er wederom schade aan de kruisband is. Dat moet de MRI-scan over twee weken definitief uitwijzen, maar het voelt zeker niet goed aan."

Hoop op een wonder
Wanneer Goesten's angst bewaarheid wordt, zou dat zijn derde kruisbandblessure in zijn loopbaan zijn. Hij is er dan ook helemaal kapot van: "Ik heb er werkelijk geen woorden voor. Negentien maanden lang heb ik mezelf helemaal ondersteboven getraind. Vorige week heb ik eindelijk mijn eerste minuten gemaakt. Dat was echt een bevrijding voor me. De warme en mooie reacties na mijn invalbeurt deden me echt goed. En dan dit. Alles stort in elkaar. Ik ben bang dat het goed fout zit. Dit is echt een ongelooflijke dreun die me erg veel pijn doet", aldus Goesten, die zich strijdbaar blijft opstellen: "Ik blijf hopen op een wonder. Dat is ook het enige wat ik nu kan doen. Ik geef het nog niet op."

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup