Gaat Sleeuwijk als koploper de winterstop in?
Gaat Sleeuwijk als koploper de winterstop in? regio-voetbal.nl

Gaat Sleeuwijk als koploper de winterstop in?

Nieuws 81 keer gelezen

LAND VAN HEUSDEN EN ALTENA – Komende zaterdag en zondag wacht de clubs in het Land van Heusden en Altena de laatste speelronde voor de winterstop. Voor Woudrichem wordt het een uitgelezen mogelijkheid om weer echt aan te haken bij de kopgroep in de tweede klasse. De Bolwerkers krijgen het kwakkelende Brederodes tegenover zich en die partij moet gewoon gewonnen worden.

In de tweede divisie heeft Kozakken Boys de opgaande lijn te pakken. Bij winst kunnen de Werkendammers opschuiven naar het linkerrijtje. Voldoende motivatie lijkt ons om Jong Almere zaterdag te kraken.

In de hoofdklasse liet Achilles Veen tegen Zwaluwen een steek vallen in de tweede periode. De Veeners, die zo graag een prijs willen pakken, zullen tegen het hoger geplaatste Smitshoek dus beter voor de dag moeten komen. 

1C
In de eerste klasse heeft GRC 14 wat goed te maken voor de nederlaag tegen Sportlust’46. Dus zullen de mouwen ophoog moeten tegen en bij VVGZ. Almkerk heeft ook wat goed te maken voor de nederlaag bij Montfoort. Heerjansdam is geen misselijke tegenstander, al hangt een verrassing zaterdag wel in de lucht aan de Sportlaan in Almkerk.

2F
In de tweede klasse moet Altena aan de bak bij Roda Boys om de zorgen wat lichter te maken. Dat zal niet meevallen in Aalst tegen de koploper. NOAD’32 zit helemaal in de misère op de voorlaatste plaats. Tegen Tricht moet de horde worden genomen om het Kerstreces nog wat luchtiger in te gaan. Wilhelmina’26 zal dat zeker doen als het hekkensluiter Zwaluwe weet te kraken.

3D
In de derde klasse kan Sleeuwijk aan de bak. Het wordt spannender en spannender aan de kop van de ranglijst met Sleeuwijk, SC Everstein en SV Capelle. Ook tegenstander NEO’25 heeft zich nu gemeld. Dus wordt het een heet potje zaterdag op De Roef voor Sleeuwijk om de bedreiging van NEO’25 van zich af te slaan en zelf op kop te blijven. GDC kan de Sleeuwijkers wat helpen door SC Everstein een loer te draaien. Ook Sparta'30 komt in die gelegenheid als het SV Capelle weet te verslaan. Bij winst haken de Andelenaren zelf weer aan bij de kopgroep. Als dat niet genoeg motivatie geeft, dan weten we het ook niet meer.

Zondag
Op zondag moet koploper Be Ready het laatste klusje voor de winterstop kunnen klaren. Dat moeten de Hankenaren tegen het zwakke Boeimeer waarschijnlijk wel doen zonder de geblesseerde topschutter Robin v/d Noort. Een goed moment voor de aanvallers Thomas Vergunst, Stephan Huijsmans en Bas v/d Noort om zich te laten zien. In de vierde klasse D moet HHC’09 aan de bak bij en tegen het stugge Nevelo.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Laatste nieuws

Afbeelding
Unitas begroet met de komst van Tom Dam opnieuw speler van DHSC 15 uur geleden
Afbeelding
De selectie van Unitas-zondag voor 2024-2025 is zo goed als rond 15 uur geleden
Afbeelding
Diae Abjij eerste nieuweling bij Be Ready 18 uur geleden
• Sven van Ingen.
Sven van Ingen verruilt komende zomer Roda Boys/Bommelerwaard voor GRC 14 20 uur geleden
Afbeelding
Kozak Niek Hoogveld na beroepzaak door aanklager extra (zesde) duel geschorst 20 uur geleden
Afbeelding
Maar liefst drie regiospelers vonden afgelopen weekend viermaal het net 21 uur geleden