NOAD'32 kan de borst natmaken tegen Sleeuwijk
NOAD'32 kan de borst natmaken tegen Sleeuwijk regio-voetbal.nl

NOAD'32 kan de borst natmaken tegen Sleeuwijk

Nieuws 9 keer gelezen

LAND VAN HEUSDEN EN ALTENA – Komend weekend is er een kort (inhaal)programma in het Land van Heusden en Altena. Toch zitten er een paar leuke potjes bij.

Zo wordt in Wijk en Aalburg de derby gespeeld tussen koploper NOAD’32 en Sleeuwijk. De Wijk en Aalburgers zullen vrezen voor de losgeslagen manschappen van trainer Pieter Tuns, die afgelopen zaterdag de vloer aanveegden met hoogvlieger SV Capelle (7-1). Met name Frans v/d Steenhoven viel op met vier treffers. NOAD’32 liet zelf een steek vallen met het 2-1 verlies bij Haaften. Daarmee heeft de derby vast een mooi affiche.

Verder wordt in Eethen de derby gespeeld tussen GDC en Sparta’30. De Andelnaren zullen dit duel met vertrouwen tegemoet treden gezien de eclatante winst met 2-0 tegen Altena. GDC daarentegen zal zich weer moeten oprichten na de nederlaag tegen BLC. Dus ook hier wordt flink wapengekletter verwacht.

Barendrecht-Kozakken Boys
In de tweede divisie gaat Kozakken Boys proberen zich weer op te richten bij Barendrecht na de nederlaag met 1-2 tegen Kon. HFC. Barendrecht is de nummer drie en de ploeg in vorm.

In de tweede klasse moet Almkerk de belangrijke punten zien te pakken tegen het in degradatienood verkerende SV Meerkerk. Het gezegde dat je nooit weet hoe een koe een haas vangt, kan hier opgeld doen.

Zondag
Op zondag moet Be Ready de punten kunnen pakken tegen SC Emma. Dussense Boys zal tegen DIA beter voor de dag moeten komen dan in de laatste twee wedstrijden. HHC’09 tenslotte zit flink in de problemen. Winst tegen RKDSV zal een ware opluchting zijn.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Laatste nieuws

Afbeelding
Diae Abjij eerste nieuweling bij Be Ready 2 uur geleden
• Sven van Ingen.
Sven van Ingen verruilt komende zomer Roda Boys/Bommelerwaard voor GRC 14 4 uur geleden
Afbeelding
Kozak Niek Hoogveld na beroepzaak door aanklager extra (zesde) duel geschorst 4 uur geleden
Afbeelding
Maar liefst drie regiospelers vonden afgelopen weekend viermaal het net 5 uur geleden
• Arjan van Helden en Jari Colijn op het complex van Wilhelmina'26.
Van kantinefeest naar grote feesttent: 'Ik kan alvast verklappen dat we voor het jubileumjaar in 2026 grote plannen hebben' gisteren
Logo
• Henk Donga is ook komend seizoen trainer van Leerdam Sport'55.
Henk Donga vindt als trainer van Leerdam Sport'55 het plezier terug: 'Mijn LRC-verleden speelt geen enkele rol' 24 apr, 18:01