Spirit weet steeds meer sponsors aan zich te binden
Spirit weet steeds meer sponsors aan zich te binden regio-voetbal.nl

Spirit weet steeds meer sponsors aan zich te binden

Nieuws 43 keer gelezen

OUDERKERK A/D IJSSEL - Dat Spirit een levendige vereniging is, is wel bekend binnen de wijde regio. Dat dit gevolg heeft voor het aantal leden is ook helder (dit jaar hoopt de club haar 1000-ste lid in te schrijven). Maar ook steeds meer (grote) sponsors hebben de voetbalclub uit Ouderkerk weten te vinden om met financiële ondersteuning de club tot een bloeiende en aantrekkelijke vereniging te maken.

Onlangs werden de contracten van een viertal hoofdsponsors en een groot aantal topsonsors voor een nieuwe periode van drie jaar afgesloten. Hierbij werden de contracten van de al bestaande sponsors ING, Facet Accountants & Adviseurs, Dekker Transport en Tankopslag, Goos Communicatiemakers, Bouw- en aannemingsbedrijf Spek, Plus Vergeer Supermarkt, Gego Expert, Machinefabriek van der Waal, Harvest Promogifts en Spek Kozijnen verlengd. Maar ook konden weer een aantal nieuwe sponsors gepresenteerd worden, waaronder Controlin BV, dat als één van de hoofdsponsors van het 1e en 2e elftal zal optreden, Bomenwacht BV, dat als Topsonsor voor de jeugdafdeling zal gaan fungeren en de firma’s Mul BV en Van der Velden Verzekeringen, die allebei enkele jeugdteams gaan sponsoren.

Tijdens de bijeenkomst werd ook de nieuwe hoofdtrainer, Richard van Cappellen, gepresenteerd aan de sponsors. Richard legde samen met voorzitter Henk Lammertse uit waarom sponsoring voor een club als Spirit zo belangrijk is. Het complex, het spelmateriaal, trainingen en overige faciliteiten kosten veel geld. En met een terugtrekkende overheid is sponsoring inmiddels onmisbaar geworden. Beide heren bedankten de aanwezige sponsors dan ook voor hun ondersteuning.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Laatste nieuws

• Sven van Ingen.
Sven van Ingen verruilt komende zomer Roda Boys/Bommelerwaard voor GRC 14 1 uur geleden
Afbeelding
Kozak Niek Hoogveld na beroepzaak door aanklager extra (zesde) duel geschorst 1 uur geleden
Afbeelding
Maar liefst drie regiospelers vonden afgelopen weekend viermaal het net 2 uur geleden
• Arjan van Helden en Jari Colijn op het complex van Wilhelmina'26.
Van kantinefeest naar grote feesttent: 'Ik kan alvast verklappen dat we voor het jubileumjaar in 2026 grote plannen hebben' 21 uur geleden
Logo
• Henk Donga is ook komend seizoen trainer van Leerdam Sport'55.
Henk Donga vindt als trainer van Leerdam Sport'55 het plezier terug: 'Mijn LRC-verleden speelt geen enkele rol' 24 apr, 18:01
• Jermaine Maas (l)  in duel met Iain Brands.
Selectie Nivo Sparta voor volgend seizoen nagenoeg compleet: Jermaine Maas en Agonis Hoti nieuwkomers 24 apr, 17:57