Invizi presenteert de Digitale Surveillant
Invizi presenteert de Digitale Surveillant regio-voetbal.nl

Invizi presenteert de Digitale Surveillant

Nieuws 61 keer gelezen

advertorial Beveiligingssystemen schieten steeds vaker tekort. Het afschrikkende effect van bewakingscamera's lijkt te zijn uitgewerkt. Inbrekers worden steeds slimmer en brutaler. Zij slaan, met het hoofd afgewend van de camera, gewoon hun slag. De pakkans blijkt klein te zijn.

Wat is het probleem?
"Het probleem zit hem niet in het gebruik van camera's, maar in het verwerken van de beeldinformatie", vertelt Peter Visser van Invizi B.V. Hij schetst een beeld van de huidige situatie: "Veel camera’s hebben een slechte beeldkwaliteit en zijn in de meeste gevallen zelfs helemaal niet aangesloten op een meldkamer. En als dit wel het geval is, dan blijkt het voortdurend uitlezen van tientallen beelden voor een centralist een uiterst vermoeiende bezigheid. Onderzoek heeft uitgewezen dat een centralist na een half uur meer dan de helft van alle relevante camerabeelden mist.”

Maar de beelden worden toch ook opgenomen? “Ja, dat klopt, maar deze beelden kunnen alleen achteraf worden geraadpleegd en dan is het leed natuurlijk al geschied.”

Invizi heeft de oplossing!
Met de Digitale Surveillant, het intelligente camerabeveiligingssysteem van Invizi, behoort dit probleem tot het verleden. Bij het betreden van uw terrein reageren de camera's direct met een melding voorzien van HD-beelden van het detectiemoment. De centralist hoeft dus alleen aandacht aan de beelden te geven als het Invizi-systeem dit aangeeft. Een eigen 24/7 Video Desk staat dag en nacht paraat om actie te ondernemen en de politie in te schakelen. De snelheid en efficiëntie stijgt hiermee enorm en inbrekers kunnen in de kraag gegrepen worden nog voor dat zij bij u binnen zijn. Braakschade kan zo worden beperkt, of zelfs geheel voorkomen. Bovendien bespaart het op de kosten van onnodige loosalarm opvolgingen.

Hoge prioriteit bij politie
Alarmen die niet geverifieerd worden krijgen bij de politie een lagere prioriteit omdat dit in een zeer groot percentage om vals alarm blijkt te gaan. Het Digitale Surveillant Systeem van Invizi levert een geverifieerde melding. Dit betekent dat de politie hieraan de hoogste prioriteit geeft. Door de vroegtijdige melding en snelle reactietijd is intelligente camerabeveiliging een onmisbare schakel in uw beveiligingsplan. Met de Digitale Surveillant bent u inbrekers een stap voor!

Wilt u weten wat de Digitale Surveillant voor u kan betekenen? Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u!

Invizi B.V.
Ambachtstraat 9B
4161 TJ Wijk en Aalburg
0416-724955
info@invizi.nl
www.invizi.nl

 

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Laatste nieuws

Afbeelding
Unitas begroet met de komst van Tom Dam opnieuw speler van DHSC 7 uur geleden
Afbeelding
De selectie van Unitas-zondag voor 2024-2025 is zo goed als rond 7 uur geleden
Afbeelding
Diae Abjij eerste nieuweling bij Be Ready 9 uur geleden
• Sven van Ingen.
Sven van Ingen verruilt komende zomer Roda Boys/Bommelerwaard voor GRC 14 12 uur geleden
Afbeelding
Kozak Niek Hoogveld na beroepzaak door aanklager extra (zesde) duel geschorst 12 uur geleden
Afbeelding
Maar liefst drie regiospelers vonden afgelopen weekend viermaal het net 13 uur geleden