Sparta'30 moet de punten pakken tegen Leerdam Sport'55
Sparta'30 moet de punten pakken tegen Leerdam Sport'55 regio-voetbal.nl

Sparta'30 moet de punten pakken tegen Leerdam Sport'55

Nieuws 56 keer gelezen

LAND VAN HEUSDEN EN ALTENA – De clubs in de regio Land van Heusden en Altena moeten er komend weekend weer stevig tegenaan. Met name in Andel gaat het om de punten. Sparta’30 voert het rechterrijtje aan in de derde klasse, maar de ambities liggen in het linkerrijtje. Leerdam Sport’55 heeft drie punten minder, maar wil de blik ook naar boven richten. Dat wordt dus een aardig voetbalgevecht zaterdag op de Jan Claesenhof.

In de tweede divisie gaat Kozakken Boys op bezoek bij Barendrecht. Het afgelopen seizoen stootte Kozakken Boys twee keer de neus tegen de Barendrechters. Dus heeft trainer Danny Buijs nog een appeltje te schillen met deze sluipmoordenaar. Of dat gaat lukken is de vraag.

In de eerste klasse heeft promovendus Almkerk het zwaar. De ploeg van trainer John Vink krijgt zaterdag weer te maken met een zware tegenstander. SHO komt op bezoek en start als de favoriet aan de Sportlaan. Promovendus GRC 14 mocht de afgelopen week het genoegen smaken van de eerste driepunter. De verwachting is dat de equipe van trainer Marcel van Helmond met het getankte zelfvertrouwen ook Oude Maas moet kunnen hebben.

Spel op de wagen
Een klasse lager is het spel al flink op de wagen. Altena moet de punten kunnen grijpen uit bij BLC. GDC moet Brederodes kunnen hebben op de thuisplaat in Eethen. Spannend wordt het voor Wilhelmina’26 bij koploper Roda Boys.

Woudrichem is de koploper in 3D, maar weet zich op de huid gezeten door topfavoriet SVW. Dus moet er een overwinning uit de bus komen bij Unitas om de status vast te houden. Sleeuwijk tegen Haaften wordt ook interessant. NOAD’32 kan de smadelijke 7-0 nederlaag tegen SVW van zich af spelen tegen het zwakke NEO’25.

Zondag
Op zondag draait het nog niet bij Be Ready in de vierde klasse. Zondag op de thuisplaat tegen DVVC zit de winst er ook niet echt in. HHC’09 dichten we weinig kans toe bij FC Engelen.

In de vijfde klasse valt er voor Dussense Boys misschien wat te halen bij WSJ. Dan moet de groep van trainer Antoine Hoevenaren wel beter voor de dag komen dan afgelopen zondag tegen Chaam.  

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Laatste nieuws

Afbeelding
Diae Abjij eerste nieuweling bij Be Ready 2 uur geleden
• Sven van Ingen.
Sven van Ingen verruilt komende zomer Roda Boys/Bommelerwaard voor GRC 14 4 uur geleden
Afbeelding
Kozak Niek Hoogveld na beroepzaak door aanklager extra (zesde) duel geschorst 4 uur geleden
Afbeelding
Maar liefst drie regiospelers vonden afgelopen weekend viermaal het net 5 uur geleden
• Arjan van Helden en Jari Colijn op het complex van Wilhelmina'26.
Van kantinefeest naar grote feesttent: 'Ik kan alvast verklappen dat we voor het jubileumjaar in 2026 grote plannen hebben' gisteren
Logo
• Henk Donga is ook komend seizoen trainer van Leerdam Sport'55.
Henk Donga vindt als trainer van Leerdam Sport'55 het plezier terug: 'Mijn LRC-verleden speelt geen enkele rol' 24 apr, 18:01