Achilles Veen-Ter Leede topper in hoofdklasse A
Achilles Veen-Ter Leede topper in hoofdklasse A regio-voetbal.nl

Achilles Veen-Ter Leede topper in hoofdklasse A

Nieuws 11 keer gelezen

LAND VAN HEUSDEN EN ALTENA – Het wordt weer een interessante zaterdag voor de clubs in de regio. Het opvallendste affiche is het duel tussen koploper Achilles Veen en de nummer twee in de hoofdklasse Ter Leede. Nu al een echte topper in Veen. Hopelijk zijn de manschappen van trainer Clemens Bastiaansen er klaar voor om de achtervolger van zich af te schudden.

In de tweede divisie krijgt Kozakken Boys extra publiciteit. Het duel tegen HHC Hardenberg wordt rechtstreeks uitgezonden bij FOX Sports. De echte liefhebbers gaan natuurlijk naar De Zwaaier, waar het duel om 15.30 uur begint.

Almkerk wacht in de eerste klasse zaterdag een zware partij. De equipe van trainer John Vink reist af naar Zeeland, waar Kloetinge zeker geen eitje zal worden. Op de ranglijst ontlopen beide ploegen elkaar niets. GRC 14 gaat zich opmaken voor de eerste driepunter in Giessen. Dan moet wel Zuidland geslachtofferd worden op sportpark Het Almbos.

Aan elkaar gewaagd
In de tweede klasse lijken de ploegen aan elkaar gewaagd. Wie het potje tussen Altena en GJS gaat uithalen is dan ook ongewis. Wilhelmina’26 moet de punten wel kunnen pakken bij Hardinxveld. Hetzelfde geldt met een beetje geluk voor GDC bij Delta Sports.

3D
In de derde klasse begint de ranglijst zich al te tekenen. Sparta’30 heeft de punten nodig. Of dat gaat lukken bij en tegen het hooggeplaatste SV Capelle valt te betwijfelen. Ook NOAD’32 krijgt het zwaar tegen favoriet SVW, dat nu los lijkt. Sleeuwijk moet flink aan de bak bij SSC’55 om aan te sluiten bij de kopgroep. Woudrichem is de trotse koploper. De horde NEO’25 moet wel genomen worden zaterdag op Het Bolwerk om de mooie positie te behouden.

Zondag
Op zondag is Be Ready nog niet los. Wellicht lonken er een paar punten tegen Blauw Wit’81. HHC’09 ontvangt Berkdijk. Hopelijk zit het de Heusdenaren een keer mee om het puntentotaal op te schalen. Dussense Boys is aardig bezig. De manschappen van trainer Antoine Hoevenaren moeten ook Chaam kunnen hebben.    

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Laatste nieuws

Afbeelding
Unitas begroet met de komst van Tom Dam opnieuw speler van DHSC 9 uur geleden
Afbeelding
De selectie van Unitas-zondag voor 2024-2025 is zo goed als rond 9 uur geleden
Afbeelding
Diae Abjij eerste nieuweling bij Be Ready 11 uur geleden
• Sven van Ingen.
Sven van Ingen verruilt komende zomer Roda Boys/Bommelerwaard voor GRC 14 14 uur geleden
Afbeelding
Kozak Niek Hoogveld na beroepzaak door aanklager extra (zesde) duel geschorst 14 uur geleden
Afbeelding
Maar liefst drie regiospelers vonden afgelopen weekend viermaal het net 15 uur geleden