Mark Offermans bij Dilettant voorop in de strijd
Mark Offermans bij Dilettant voorop in de strijd regio-voetbal.nl

Mark Offermans bij Dilettant voorop in de strijd

Nieuws 42 keer gelezen

KRIMPEN A/D LEK - Sinds hij de aanvoerdersband van vierdeklasser Dilettant om zijn arm heeft, is zijn aantal gele kaarten verdubbeld. Het lijkt er op dat centrumverdediger Mark Offermans (30) zijn medespelers soms wakker wil schudden in woord en gebaar.

"Of ik val eerder op met die band om m'n arm. 't Is eigenlijk wel gek, want een aanvoerder moet juist het goede voorbeeld geven. Laten we het maar op strijd houden, want ik ben er niet op uit om tegenstanders moedwillig te blesseren", lacht de commercieel medewerker van een transportbedrijf.

Offermans is inmiddels een oudgediende bij Dilettant en het zou zomaar kunnen dat hij na dit seizoen in het vriendenteam gaat spelen. "Ik ben nu dertig jaar en heb net met mijn vriendin een huis gekocht en ingericht. Voetbal is een beetje op de achtergrond geraakt. Ik heb hiervoor twee seizoenen bij tweedeklasser Slikkerveer gevoetbald, omdat Dilettant naar de zaterdagcompetitie overstapte en onderaan moest beginnen. Vorig jaar heb ik me weer aangemeld aan de Tiendweg, omdat driemaal per week naar Slikkerveer me ging tegenstaan. Bij mijn terugkeer heb ik trainer Richard Mank beloofd ten minste twee seizoenen vol te maken. In mei 2017 neem ik de beslissing om wel of niet door te gaan op het hoogste niveau."

Nieuwe poging
Wellicht hangt dat ook af van de sportieve ontwikkeling van Dilettant. Hoewel niet iedereen van een kampioenschap repte, waren de verwachtingen hooggespannen. Promotie zat er echter niet in. Een nieuwe poging? "Ja, je moet doelen stellen. We weten na twee wedstrijden reeds hoe we ervoor staan, want dan hebben we de duels met de titelfavorieten Zwarte Pijl en Maense achter de rug."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Laatste nieuws

• Sven van Ingen.
Sven van Ingen verruilt komende zomer Roda Boys/Bommelerwaard voor GRC 14 56 minuten geleden
Afbeelding
Kozak Niek Hoogveld na beroepzaak door aanklager extra (zesde) duel geschorst 57 minuten geleden
Afbeelding
Maar liefst drie regiospelers vonden afgelopen weekend viermaal het net 1 uur geleden
• Arjan van Helden en Jari Colijn op het complex van Wilhelmina'26.
Van kantinefeest naar grote feesttent: 'Ik kan alvast verklappen dat we voor het jubileumjaar in 2026 grote plannen hebben' 20 uur geleden
Logo
• Henk Donga is ook komend seizoen trainer van Leerdam Sport'55.
Henk Donga vindt als trainer van Leerdam Sport'55 het plezier terug: 'Mijn LRC-verleden speelt geen enkele rol' 24 apr, 18:01
• Jermaine Maas (l)  in duel met Iain Brands.
Selectie Nivo Sparta voor volgend seizoen nagenoeg compleet: Jermaine Maas en Agonis Hoti nieuwkomers 24 apr, 17:57