Nationale Voetbal Vakbeurs breidt uit naar Nationale Sport Vakbeurs
Nationale Voetbal Vakbeurs breidt uit naar Nationale Sport Vakbeurs regio-voetbal.nl

Nationale Voetbal Vakbeurs breidt uit naar Nationale Sport Vakbeurs

Nieuws 156 keer gelezen

GORINCHEM/REGIO – ZPRESS Sport organiseert woensdag 2 december 2015 niet alleen voor de vierde keer de Nationale Voetbal Vakbeurs, maar tevens de eerste editie van de Nationale Sport Vakbeurs. Dit facilitaire sportevenement richt zich op de sporten voetbal, hockey, tennis en korfbal en vindt plaats van 10.00 tot 21.00 uur in Evenementenhal Gorinchem. Op deze dag komen clubbestuurders van sportverenigingen uit Nederland en België bijeen om sportgerelateerde toeleveranciers te ontmoeten.

Na drie succesvolle edities van de Nationale Voetbal Vakbeurs gaat ZPRESS Sport zich dit jaar ook richten op andere sporten. “De beurs is al jaren interessant voor alle takken van sport omdat zij ook met inkoop van materialen voor sportaccommodaties, financiën, evenementen en sponsoring te maken hebben”, zegt Lion Blok, eventmanager van de Nationale Sport Vakbeurs. “Op deze dag komen sportleveranciers samen met verenigingsbestuurders en sportambtenaren, wat deuren opent voor beide partijen.

In 2014 bezochten ruim 8.000 voetbal geïnteresseerden de vakbeurs. Door de uitbreiding van verschillende sporten en de aanwezigheid van ruim 250 interessante exposanten worden dit jaar nog meer bezoekers verwacht.

Veelzijdig programma
Het programma op woensdag 2 december in Gorinchem is dit jaar veelzijdig en vol entertainment.

Zo is er een amuserende en informerende programma van de KNVB met haar partners, zijn er tennisdemonstraties met o.a. Martin Verkerk en Raemon Sluiter en organiseert de KNKV diverse korfbalclinics onder leiding van een oud-international. Tevens wordt er een officieel WK hockeyveld neergelegd waardoor men kan netwerken in geheel Olympische sferen.

Daarnaast is er een centraal programma  met diverse voorlichtingen, boekpresentaties en een veiling van onder andere het officiële EK’88 shirt van Marco van Basten. Ook worden hier diverse bekende namen uit de diverse sportwerelden ontvangen en geïnterviewd.

Kortom, op woensdag  2 december staat Nederland dus weer een mooie beurs te wachten. Met de grotere opzet, nieuwe exposanten en samenwerkingen met KNVB, KNKV, Arko Sports Media (NOC*NSF), Sportzorg Nederland, Stichting Gio en partners als Hummel, Jupiler, AA Drink, Makro Groothandel, Erma Sport, Cashless Betalen en Expoline zal iedereen weer verrast worden dit jaar.

 

Geïnteresseerd? Bestel dan vandaag nog uw gratis toegangskaarten via de website: www.nationalesportvakbeurs.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Laatste nieuws

• Arjan van Helden en Jari Colijn op het complex van Wilhelmina'26.
Van kantinefeest naar grote feesttent: 'Ik kan alvast verklappen dat we voor het jubileumjaar in 2026 grote plannen hebben' 14 uur geleden
Logo
• Henk Donga is ook komend seizoen trainer van Leerdam Sport'55.
Henk Donga vindt als trainer van Leerdam Sport'55 het plezier terug: 'Mijn LRC-verleden speelt geen enkele rol' 24 apr, 18:01
• Jermaine Maas (l)  in duel met Iain Brands.
Selectie Nivo Sparta voor volgend seizoen nagenoeg compleet: Jermaine Maas en Agonis Hoti nieuwkomers 24 apr, 17:57
Afbeelding
RVC'33 zoek jou! vacatures 24 apr, 10:41
Afbeelding
Jesse Graumans en Cornee van de Grint eerste versterkingen Roda Boys 24 apr, 09:31
Logo
Felix Otte (SVS'65)
Felix Otte: Rots in de Spijkse branding 23 apr, 17:33