Weer een topper voor Kozakken Boys
Weer een topper voor Kozakken Boys regio-voetbal.nl

Weer een topper voor Kozakken Boys

Nieuws 33 keer gelezen

LAND VAN HEUSDEN EN ALTENA – Het gaat er weer om spannen voor de clubs in het Land van Heusden en Altena. De aandacht zal met name gericht zijn op de topper in de topklasse tussen Kozakken Boys en Katwijk. Het is een duel tussen de nummer twee en de nummer vier. De gastheren kunnen geen steek laten vallen in de strijd om de koppositie. En de bezoekers uit Katwijk zullen zeker proberen de Werkendammers pootje te lichten en langszij te komen op de ranglijst.

In de hoofdklasse moet het tegenvallende Achilles Veen eindelijk eens beginnen het blazoen wat op te poetsen. Willen ze nog aanhaken bij de subtop, dan moet dat gebeuren bij SVL.

Een klasse lager ziet het er voor GDC nog beroerder uit. Zaterdag ligt er wel de kans voor open doel op een driepunter tegen Zuidvogels.

Eerste driepunter
In de tweede klasse is Altena de trotse koploper. Die positie continueren moet lukken tegen SV Meerkerk. Almkerk zit nu op het vinkentouw. De kans dat ze een driepunter bijschrijven bij Unitas is groot. GRC 14 heeft het licht dit seizoen nog niet echt gezien. Wellicht gaat dat gebeuren tegen De Zwerver. Wilhelmina’26 wacht nog op de eerste driepunter. Misschien zit er wat in het vat tegen SC Amstelwijck.

In de derde klasse knokken de regioploegen om de koppositie. Nu voert NOAD’32 het veld aan. De Wijk en Aalburgers kunnen aan de bak om BLC van zich af te houden. Sleeuwijk wil ook meedoen in de kop van de ranglijst. Dan zullen de mannen van de aan het einde van het seizoen bij Sleeuwijk vertrekkende trainer Philip den Haan spierballen moeten tonen bij DIA. In Andel staat de ‘clash’ tussen Sparta’30 en Woudrichem op het programma. Zeker boeiend om eens te gaan bekijken, wie er met de eer gaat strijken.

Zondag
Op zondag moet Be Ready zich herpakken in de strijd bovenin bij en tegen SC Emma. HHC’09 is uit op revanche na de 7-1 nederlaag tegen RCD. De kans lijkt echter niet groot dat hoogvlieger Ter Heiden er aan moet geloven. Dussense Boys gaat proberen de aansluiting met de kopgroep te bewerkstelligen. Dat moet dan gebeuren in een rechtstreekse confrontatie tegen Barca. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Laatste nieuws

Afbeelding
Diae Abjij eerste nieuweling bij Be Ready 41 minuten geleden
• Sven van Ingen.
Sven van Ingen verruilt komende zomer Roda Boys/Bommelerwaard voor GRC 14 3 uur geleden
Afbeelding
Kozak Niek Hoogveld na beroepzaak door aanklager extra (zesde) duel geschorst 3 uur geleden
Afbeelding
Maar liefst drie regiospelers vonden afgelopen weekend viermaal het net 4 uur geleden
• Arjan van Helden en Jari Colijn op het complex van Wilhelmina'26.
Van kantinefeest naar grote feesttent: 'Ik kan alvast verklappen dat we voor het jubileumjaar in 2026 grote plannen hebben' 23 uur geleden
Logo
• Henk Donga is ook komend seizoen trainer van Leerdam Sport'55.
Henk Donga vindt als trainer van Leerdam Sport'55 het plezier terug: 'Mijn LRC-verleden speelt geen enkele rol' 24 apr, 18:01