Kozakken Boys moet op de tanden bijten
Kozakken Boys moet op de tanden bijten regio-voetbal.nl

Kozakken Boys moet op de tanden bijten

Nieuws 46 keer gelezen

LAND VAN HEUSDEN EN ALTENA - Kozakken Boys draait ook dit seizoen mee in de top van de topklasse. Zaterdag komt het linke Scheveningen op bezoek op de Zwaaier.

Willen de Werkendammers aan blijven haken bij de topploegen, dan zal er tegen Scheveningen een tandje bij moeten worden geschakeld. Alleen winst vormt het juiste uitgangspunt.

In de hoofdklasse is Achilles Veen nog niet op dreef. Zaterdag ligt er misschien een opkikker te wachten tegen DOVO, al zal de formatie van trainer Johan van Bijsterveld dan wel scherp moeten zijn in alle geledingen.

GDC heeft het lastig in de eerste klasse. Dus zaterdag maar de beuk er in tegen FC Breukelen om weg te komen van de gevarenzone.

Tweede klasse
In de tweede klasse staat Altena voor de zware opgave om koploper GJS in Dalem te bedwingen. Benieuwd of de equipe van trainer Richard van Gils daartoe in staat is. Bij Almkerk gaat het tot nu toe crescendo. Zaterdag tegen Nivo Sparta zullen wel de mouwen flink opgestroopt moeten worden om ook de tegenstander uit de Bommelerwaard aan de zegekar te binden. GRC 14 dreigt nu al tussen wal en schip te vallen. Bij Tricht zullen de manschappen van trainer Marcel van Helmond hopelijk het herstel vinden. Wilhelmina’26 kan nog weinig potten breken in de tweede klasse. Of dat wel gebeurt tegen Alblasserdam is afwachten.

Over de krachtsverhoudingen is de derde klasse is nog weinig te zeggen. Sleeuwijk zal het goede gevoel vast willen houden van de wedstrijd tegen Sparta’30. Dan moet het goed komen tegen Willem 11. NOAD’32 moet de punten kunnen pakken tegen ASH. Hetzelfde geldt voor Woudrichem, dat op bezoek gaat bij GVV’63. Sparta’30 zal zich willen herstellen bij NEO’25.

Op zondag lonken de drie punten voor Be Ready, dat OMC moet kunnen hebben. HHC’09 moet de koppositie verdedigen tegen het niet te onderschatten DIA. In de vijfde klasse is Dussense Boys goed bezig. Uit naar TPO wordt wel een lastige.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Laatste nieuws

Afbeelding
Diae Abjij eerste nieuweling bij Be Ready 1 uur geleden
• Sven van Ingen.
Sven van Ingen verruilt komende zomer Roda Boys/Bommelerwaard voor GRC 14 3 uur geleden
Afbeelding
Kozak Niek Hoogveld na beroepzaak door aanklager extra (zesde) duel geschorst 3 uur geleden
Afbeelding
Maar liefst drie regiospelers vonden afgelopen weekend viermaal het net 4 uur geleden
• Arjan van Helden en Jari Colijn op het complex van Wilhelmina'26.
Van kantinefeest naar grote feesttent: 'Ik kan alvast verklappen dat we voor het jubileumjaar in 2026 grote plannen hebben' 23 uur geleden
Logo
• Henk Donga is ook komend seizoen trainer van Leerdam Sport'55.
Henk Donga vindt als trainer van Leerdam Sport'55 het plezier terug: 'Mijn LRC-verleden speelt geen enkele rol' 24 apr, 18:01