Van Steenis: 'Om tafel met Jerraynell van der Pol'
Van Steenis: 'Om tafel met Jerraynell van der Pol' regio-voetbal.nl

Van Steenis: 'Om tafel met Jerraynell van der Pol'

Nieuws 7 keer gelezen

LEERDAM – Jerraynell van der Pol was in de nacompetitiewedstrijd van LRC bij Buitenpost weer van onschatbare waarde. Met drie goals en een assist hielp hij de Leerdammers aan promotie naar de hoofdklasse.

Toch weet Van der Pol nog niet waar hij komend seizoen speelt. Eerder in het seizoen besloten club en speler uit elkaar te gaan. De destijds vrij uitzichtloze situatie is echter veranderd. Na een sterke tweede seizoenshelft wil Van der Pol wel blijven in Leerdam. Van Steenis weet echter nog niet of dat erin zit.

“In de winterstop waren we beiden niet tevreden. Ik heb hem verteld dat hij nog van waarde kon zijn voor LRC, maar hij moest wel zijn rol accepteren. Dat heeft hij gedaan. Hij kreeg het vertrouwen van de groep en dat heeft hij terug betaald.”

Of Van der Pol LRC ook in de hoofdklasse aan doelpunten zal helpen, blijft nog even afwachten. Van Steenis: “Als we dicht bij het doel van de tegenstander spelen, is Jerraynell goud waard. Maar met veel ruimte voor zich, kan hij niet brengen wat wij willen. Hij moet zijn rol in de selectie dan wel accepteren.”

Onderschat
Van der Pol zelf is schuldbewust over zijn eerste seizoenhelft. “Ik heb het zaterdagvoetbal misschien een beetje onderschat. Ik heb moeite met het fysieke aspect en heb me moeten aanpassen. Na ons gesprek in de winter ben ik keihard gaan werken. Ik wist dat ik aan spelen zou toekomen en dit is uiteindelijk het resultaat. Als de trainer ervoor open staat, dan wil ik hier zeker blijven.”

Van Steenis gaat met de aanvaller in gesprek. “We moeten om tafel gaan zitten. We hebben ondertussen natuurlijk ook andere aanvallers aangetrokken, dus de selectie is al redelijk vol. Maar het zou kunnen dat Jerraynell hier volgend jaar nog speelt.” 

Maarten van Hoogevest

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Laatste nieuws

Afbeelding
Diae Abjij eerste nieuweling bij Be Ready 1 uur geleden
• Sven van Ingen.
Sven van Ingen verruilt komende zomer Roda Boys/Bommelerwaard voor GRC 14 3 uur geleden
Afbeelding
Kozak Niek Hoogveld na beroepzaak door aanklager extra (zesde) duel geschorst 3 uur geleden
Afbeelding
Maar liefst drie regiospelers vonden afgelopen weekend viermaal het net 4 uur geleden
• Arjan van Helden en Jari Colijn op het complex van Wilhelmina'26.
Van kantinefeest naar grote feesttent: 'Ik kan alvast verklappen dat we voor het jubileumjaar in 2026 grote plannen hebben' 23 uur geleden
Logo
• Henk Donga is ook komend seizoen trainer van Leerdam Sport'55.
Henk Donga vindt als trainer van Leerdam Sport'55 het plezier terug: 'Mijn LRC-verleden speelt geen enkele rol' 24 apr, 18:01