Bevestigd: beenbreuk voor Sharog Susani (Roda Boys)

Nieuws 83 keer gelezen

AALST – Het rampseizoen van Sharog Susani heeft zijn absolute dieptepunt bereikt. De Roda Boys-pechvogel raakte zaterdagmiddag zwaar geblesseerd.

Susani liep zaterdag een beenbreuk op tijdens de eerste training die hij na zijn slepende eerste blessure mocht afwerken. Het ging op een onbewaakt moment helemaal mis, vertelt Roda Boys-TC Arjen Borsje: "Sharog had groen licht gekregen om wat dingen op het voetbalveld te doen. Samen met Sjors (Maas, red.) was Sharog over vijf meter een bal aan het overspelen. En ineens lag hij op de grond te krioelen van de pijn. Het was heel apart, want er was niemand in de buurt."

Wonder
De middenvelder werd daarop in allerijl overgebracht naar het ziekenhuis, waar hem meer duidelijkheid over de exacte aard van de blessure werd verschaft. Daar werd al gauw duidelijk dat hij daadwerkelijk een breuk(je) in zijn linkerbeen heeft opgelopen. Daardoor is de kans nihil dat hij dit seizoen nog in actie gaat komen, al wil Borsje de moed nog niet helemaal opgeven: "Het is nu nog heel vroeg om te zeggen dat dit definitief het einde van zijn seizoen is. Maar het zou een wonder zijn als dat niet zo zijn. Zo staat Sharog er zelf ook in."

Te vroeg
Het is voor Susani, die aan het begin van dit seizoen de overstap naar Roda Boys maakte, een seizoen om heel snel te vergeten. De middenvelder kwakkelt van blessure naar blessure, met recentelijk nog een operatie tot gevolg. Daar komt nu dus nog een beenbreuk bovenop. Daarmee rijst de vraag of Susani niet te vroeg na die eerdere kwetsuur aan de slag is gegaan.

Pech
Borsje begrijpt die kritische noot, maar verwacht niet dat dat het geval is: "Ik ben natuurlijk geen dokter, dus ik heb er voor de rest ook geen verstand van. Maar hij was in Geldrop onder behandeling: een ziekenhuis dat aan PSV is gelinkt en vol ligt met sporters en topsporters. Daar zullen ze het toch écht wel weten. Wat mij betreft is dit botte, botte pech."

"En natuurlijk is dat voor ons vervelend", geeft Borsje toe. "Maar voor hem is het tig keer erger. Niet alleen vanwege het voetbal, ook vanwege het werk; alles bij elkaar opgeteld."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Laatste nieuws

Afbeelding
Unitas begroet met de komst van Tom Dam opnieuw speler van DHSC 12 uur geleden
Afbeelding
De selectie van Unitas-zondag voor 2024-2025 is zo goed als rond 12 uur geleden
Afbeelding
Diae Abjij eerste nieuweling bij Be Ready 15 uur geleden
• Sven van Ingen.
Sven van Ingen verruilt komende zomer Roda Boys/Bommelerwaard voor GRC 14 17 uur geleden
Afbeelding
Kozak Niek Hoogveld na beroepzaak door aanklager extra (zesde) duel geschorst 17 uur geleden
Afbeelding
Maar liefst drie regiospelers vonden afgelopen weekend viermaal het net 18 uur geleden