Vier op een rij voor Jogadores CF

Nieuws 5 keer gelezen

GORINCHEM – De Gorcumse Oosterbliek was vrijdagavond de ‘place to be’ voor zaalvoetballend Gorinchem. Zowel Jogadores CF als ZVG traden aan tegen respectievelijk ZVV Eindhoven 2 en Troy/IDEAL Car Rent. Jogadores CF hield -net als ZVG trouwens- de punten in Gorinchem. ZVV Eindhoven werd met 5-2 verslagen.

In een matige wedstrijd was het ZVV Eindhoven die de voorsprong nam. Beide ploegen waren slordig en ongeconcentreerd en dat maakte het geen leuke wedstrijd om naar te kijken. Het enige lichtpuntje in de eerste helft voor Jogadores CF was de 2-1 ruststand. Jamy Goemaat en Yoesef Pyla rondden vlak voor rust twee uitstekende aanvallen af.

Kaartenregen
Na rust werd het iets beter. De passes kwamen aan bij de juiste kleur in plaats van in de voeten van de trainer en beide ploegen waren ook een stuk feller. Jogadores CF leek de betere, maar kansen afmaken wilde nog niet zo lukken. De 3-2 van ZVV Eindhoven was dan ook lichtelijk tegen de verhouding in.

De scheidsrechter vond het ook maar een saaie wedstrijd en deelde kaart na kaart uit. Vooral aan de uitploeg, die een tikkeltje gefrustreerd was na het uitblijven van een tweede gele kaart voor Sereno Latuhihin. De uitploeg speelde nog amper een minuut met het complete elftal waardoor Jogadores CF makkelijk uit kon lopen naar 5-2.

Wat betreft gele kaarten ging ZVV Eindhoven 2 met een ruime overwinning naar huis. Het scorebord gaf echter 5-2 aan en dus bleven de punten in Gorinchem.