Bekeroverzicht Land van Heusden en Altena

Nieuws 49 keer gelezen

Achilles Veen – Pelikaan 1-1
Achilles Veen liet niet het beste van het beste zien tegen Pelikaan. Het kwam al vroeg achter tegen de gasten uit Zwijndrecht. Na de rust egaliseerde Teun Verlouw de achterstand. Daar bleef het bij.

RVVH – Almkerk 2-1
Almkerk speelde een sterke eindfase tegen RVVH. Het was echter niet genoeg om de 2-0 achterstand weg te poetsen. Het bleef bij de 2-1 van Niels Nieuwesteeg.

GDC – Nevelo 1-0
GDC was twee helften de betere ploeg. Het mondde uit in slechts één doelpunt. Erik van Kessel scoorde na de rust de beslissende 1-0.

TSC – GRC 14 1-1
In een gelijkopgaande wedstrijd hielden TSC en GRC 14 elkaar in evenwicht. Voor de rust openden de Oosterhouters de score. Na de rust trok Ayhan Uslu de partijen gelijk uit een strafschop.

Wilhelmina’26 – Rijen 2-3
De nederlaag van Wilhelmina’26 was verdiend. Rijen was ook de iets betere ploeg en ging met 2-3 met de winst strijken. Voor de Wijk en Aalburgers scoorden Marcel de Waal en Alexander Crielaard tegen.

SC Amstelwijck - Sparta’30 4-2
Sparta’30 had niet zoveel in te brengen tegen tweedeklasser SC Amstelwijck. De Dordtenaren tilden de score naar 4-2. Voor de Andelaren troffen Jan de Fijter en Remco v/d Heiden het doel.

Woudrichem – Altena 3-2
Een goed Woudrichem was de bovenliggende partij, vond leider Fred van Straten. Na de 1-0 van Arjo Nerderveen kwamen de Nieuwendijkers nog terug tot 1-1. Na de rust liep Woudrichem uit naar 3-1 door opnieuw Nederveen en Dilles de Vries. Altena kwam niet verder dan de 3-2 uit een penalty.

Noad – Noad’32 9-0
Trainer Kornée Sterrenburg had weinig te zeggen over de 9-0 nederlaag bij Noad. De gastheren gingen beter om met het slechte kunstgras. Bij de rust was het al 3-0. Na de rust kreeg Noad’32 er nog zes om de oren.

Dussense Boys – BZS 4-3
Dussense Boys trok zondag tegen BZS aan het langste eind. Na een 0-2 achterstand kwam Dussense Boys langszij met de 2-2. Na opnieuw een achterstand draaide de ploeg van trainer José v/d Ven de score tenslotte naar 4-3. Voor de Dussenaren scoorden Bart de Raade, Jeremy Moonen (2x) en André Segeren.

Be Ready – RKTVC 1-2
Be Ready staat weer met beide benen op de grond. Na twee gewonnen wedstrijden in de poule, verloren de Hankenaren zondag van RKTVC. Be Ready kwam nog wel voor door Stephan Huisman, maar liet het in de eindfase glippen met twee treffers voor gasten uit Tiel.

Right’Oh – HHC’09 1-0
“De wedstrijd ging gelijkop. De gelukkigste heeft gewonnen”, vond trainer Tonny Coenen. Dat was Right’Oh. De gastheren in  Geertruidenberg scoorden vlak voor de rust de beslissende 1-0.       

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Laatste nieuws

Afbeelding
Unitas begroet met de komst van Tom Dam opnieuw speler van DHSC 4 uur geleden
Afbeelding
De selectie van Unitas-zondag voor 2024-2025 is zo goed als rond 4 uur geleden
Afbeelding
Diae Abjij eerste nieuweling bij Be Ready 6 uur geleden
• Sven van Ingen.
Sven van Ingen verruilt komende zomer Roda Boys/Bommelerwaard voor GRC 14 9 uur geleden
Afbeelding
Kozak Niek Hoogveld na beroepzaak door aanklager extra (zesde) duel geschorst 9 uur geleden
Afbeelding
Maar liefst drie regiospelers vonden afgelopen weekend viermaal het net 10 uur geleden