Aanhaken of afhaken voor sv Meerkerk

Nieuws 26 keer gelezen

ALBLASSERWAARD - In het streekduel tegen SC Everstein wordt het zaterdag een kwestie van aanhaken of afhaken voor tweedeklasser sv Meerkerk. Bij een overwinning nestelen de geelzwarten zich in het linkerrijtje en is de kop niet ver weg. @RVoetbal gaat kijken of dat lukt.

Hoofdklasser Stedoco wacht een nieuwe testcase. De ploeg uit Hoornaar kreeg voetballes van HSV Hoek, maar herstelde zich met nota bene tien man knap tegen RVVH. Zaterdag komt koploper Zwaluwen naar de Groeneweg. Bij een zege wipt Stedoco over de opponent uit Vlaardingen heen.

Alblasserdam - Drechtstreek
In het verschijningsgebied van onze printtitel Klaroen.nl is Alblasserdam-Drechtstreek een mooie derby, die uiteraard door @RVoetbal zal worden bezocht. Het krachtsverschil zal naar verwachting niet groot zijn. Beide ploegen hebben tot nu toe vier punten gesprokkeld.

Nieuw-Lekkerland heeft er vijf, net als Pelikaan. En dus ligt ook in Zwijndrecht een aardige confrontatie in het verschiet. Om uit de problemen te blijven, heeft De Zwerver op eigen veld een driepunter nodig tegen hekkensluiter Zuidland.

Achtervolgers
Derdeklasser Papendrecht zal naar onze verwachting weinig moeite hebben met DFC en met belangstelling kijken naar de het onderlinge duel tussen de achtervolgers Groot-Ammers en ZBC'97. De Alblas is uit op herstel, maar dat zal bij EBOH niet eenvoudig worden.

De driepunter op Souburgh zal VVAC goed hebben gedaan. In Herovina komt zaterdag echter een geduchte opponent naar De Put. VVAC moet winnen om uit de onderste regionen te komen, Herovina heeft een driepunter nodig om bovenin aan te blijven haken.

Met Ameide wil het nog niet zo vlotten. Zaterdag lijken er echter kansen te liggen bij ASH. Peursum is na twee nederlagen weer 'ns aan een opsteker toe. Tegen Groote Lindt zou dat moeten kunnen lukken, hoewel van onderschatting geen enkele sprake mag zijn.

Streefkerk-Schelluinen
In de derbyrijke 4e klasse C kiest @RVoetbal zaterdag voor Streefkerk-Schelluinen. De trotse koploper tegen de nummer drie. Bij een nieuwe zege mag Streefkerk heel voorzichtig aan de eerste periode gaan denken, maar bij een ander resultaat ligt het weer helemaal op in deze spannende klasse.

SV Noordeloos moet uitkijken niet opnieuw een pak op de broek te krijgen, ditmaal van ASV Arkel. Lexmond rekent tegen Vuren op een driepunter van Lekvogels en HSSC'61 lijkt ondanks het thuisvoordeel de handen vol te krijgen aan Dubbeldam.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Laatste nieuws

• Sven van Ingen.
Sven van Ingen verruilt komende zomer Roda Boys/Bommelerwaard voor GRC 14 46 minuten geleden
Afbeelding
Kozak Niek Hoogveld na beroepzaak door aanklager extra (zesde) duel geschorst 47 minuten geleden
Afbeelding
Maar liefst drie regiospelers vonden afgelopen weekend viermaal het net 1 uur geleden
• Arjan van Helden en Jari Colijn op het complex van Wilhelmina'26.
Van kantinefeest naar grote feesttent: 'Ik kan alvast verklappen dat we voor het jubileumjaar in 2026 grote plannen hebben' 20 uur geleden
Logo
• Henk Donga is ook komend seizoen trainer van Leerdam Sport'55.
Henk Donga vindt als trainer van Leerdam Sport'55 het plezier terug: 'Mijn LRC-verleden speelt geen enkele rol' 24 apr, 18:01
• Jermaine Maas (l)  in duel met Iain Brands.
Selectie Nivo Sparta voor volgend seizoen nagenoeg compleet: Jermaine Maas en Agonis Hoti nieuwkomers 24 apr, 17:57