LRC wil goede start goed vervolg geven

Nieuws 22 keer gelezen

REGIO LEERDAM – Na een goede start gaat LRC zaterdag thuis tegen SVL op zoek naar een goed vervolg. In dezelfde 1e klasse C wil Leerdam Sport na de ruime nederlaag tegen Almkerk juist eerherstel.

LRC begon met een 4-0 overwinning bij de veelgenoemde titelkandidaat FC Breukelen overtuigend aan de competitie. Trainer Marcel van Steenis sprak al van bonuspunten en dus moet het goede begin een goed vervolg krijgen. SVL uit Langbroek komt op bezoek in Leerdam.

Leerdam Sport debuteerde met een 4-1 nederlaag tegen Almkerk. De mannen van Pim van Dam gaan nu op bezoek Zuidvogels in Huizen, dat zijn eerste wedstrijd gelijk speelde bij Eemdijk.

Valreep
WNC pakte op de valreep een punt tegen het altijd lastige sv Meerkerk. Ook komende tegenstander SVW begon met een gelijkspel bij Roda Boys. WNC zal na een goede voorbereiding snel zijn eerste driepunter willen pakken. In Gorinchem moet dat mogelijk zijn.

Derdeklassers ASH en Herovina azen na nederlagen op eerherstel. ASH gaat op bezoek bij DFC. Herovina speelt op het eigen sportpark De Kol tegen SC Amstelwijck. Heukelum begon met een nederlaag bij ONI teleurstellend aan het seizoen. Komende zaterdag komt Woudrichem op bezoek. Die ploeg is na een 3-1 winst op BVV koploper in de 3e klasse D.

Twee jaar
Asperen en Haaften begonnen hun seizoen met een overwinning. Voor Haaften zal die prestatie lastig te evenaren zijn met een uitwedstrijd bij koploper Streefkerk. Asperen maakt bij Dubbeldam meer kans.

Vuren en HSSC’61 begonnen met een lastige wedstrijd en krijgen ook komend weekend een pittige tegenstander voor de kiezen. Vuren moet op bezoek bij Schelluinen. HSSC’61 gaat naar Arkel. Ook SVS’65 verloor zijn eerste wedstrijd. De ploeg zal er bij Raptim alles aan doen om de eerste competitiezege in twee jaar te boeken.

Topper
Beesd speelt zijn eerste thuiswedstrijd in de derde klasse. RKDVC uit Drunen is te gast, dat eveneens zijn eerste wedstrijd gelijkspeelde.

In de 4e klasse F staat er zo mogelijk al in de tweede speelronde een topper op het programma. Koploper Rhelico neemt het in Ammerzoden op tegen nummer twee Jan van Arckel. Waalkanters/Opijnen en Ophemert verloren hun eerste wedstrijd allebei met 2-0. Ophemert ontvangt koploper MEC’07, dat met 6-0 uithaalde tegen Heerewaarden. Waalkanters speelt bij het eveneens puntloze FC Drunen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Laatste nieuws

Afbeelding
Unitas begroet met de komst van Tom Dam opnieuw speler van DHSC 8 uur geleden
Afbeelding
De selectie van Unitas-zondag voor 2024-2025 is zo goed als rond 8 uur geleden
Afbeelding
Diae Abjij eerste nieuweling bij Be Ready 11 uur geleden
• Sven van Ingen.
Sven van Ingen verruilt komende zomer Roda Boys/Bommelerwaard voor GRC 14 13 uur geleden
Afbeelding
Kozak Niek Hoogveld na beroepzaak door aanklager extra (zesde) duel geschorst 13 uur geleden
Afbeelding
Maar liefst drie regiospelers vonden afgelopen weekend viermaal het net 14 uur geleden