Bori Secrêve kijkt uit naar de derby’s

Nieuws 0 keer gelezen

WOUDRICHEM – Komend seizoen gaan de voetballers van Woudrichem het een stapje hoger proberen. Het kampioenschap in de vierde klasse werd goed gevierd op sportpark Het Bolwerk, maar inmiddels zijn alle ogen gericht op de nieuwe voetbaljaargang.

“Met heel veel derby’s. Ik kijk er naar uit. We moeten alleen twee keer naar Den Bosch. Voor de rest kunnen we bijna alles op de fiets af”, blikt Bori Secrêve verwachtingsvol vooruit.

De pas negentienjarige 'nummer 10' is al weer enige jaren een vaste waarde bij de Woercumers. “Vorig jaar heeft de komst van Wim Holster en de broers Dick en Johan Wind meegeholpen aan het succes. In een jonge spelersgroep is een beetje ervaring nooit verkeerd, dat is wel gebleken.”

Techniek
De ‘Windjes’ zijn afgehaakt, maar met Arjo Nederveen (voormalig topscorer van buurman Sleeuwijk – TS) is er weer nieuw voetbalverleden.

“Léon Elands wil ik ook noemen. Een groot verschil met Hans van Gameren. Niet meer op karakter, maar veel meer op techniek voetballen. De derde klasse zal wennen zijn, maar meer voetbal ligt ons wel. Vorig jaar klapten veel tegenstanders er vol op. Vaak werd de lange bal gebruikt om vervolgens af te wachten wat er ging gebeuren”, herinnert de tweedejaarsstudent commerciële economie zich.

“Tegen Sleeuwijk wordt het natuurlijk een speciale wedstrijd, ook omdat we enkele oud-Sleeuwijkers in onze selectie hebben. Maar ook Sparta’30, NOAD’32 en Wilhelmina’26 zijn ploegen om naar uit te kijken.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Laatste nieuws

• Sven van Ingen.
Sven van Ingen verruilt komende zomer Roda Boys/Bommelerwaard voor GRC 14 18 seconden geleden
Afbeelding
Kozak Niek Hoogveld na beroepzaak door aanklager extra (zesde) duel geschorst 1 minuut geleden
Afbeelding
Maar liefst drie regiospelers vonden afgelopen weekend viermaal het net 1 uur geleden
• Arjan van Helden en Jari Colijn op het complex van Wilhelmina'26.
Van kantinefeest naar grote feesttent: 'Ik kan alvast verklappen dat we voor het jubileumjaar in 2026 grote plannen hebben' 20 uur geleden
Logo
• Henk Donga is ook komend seizoen trainer van Leerdam Sport'55.
Henk Donga vindt als trainer van Leerdam Sport'55 het plezier terug: 'Mijn LRC-verleden speelt geen enkele rol' 24 apr, 18:01
• Jermaine Maas (l)  in duel met Iain Brands.
Selectie Nivo Sparta voor volgend seizoen nagenoeg compleet: Jermaine Maas en Agonis Hoti nieuwkomers 24 apr, 17:57