Kozakken Boys zoekt aansluiting bij regioclubs

Nieuws 8 keer gelezen

WERKENDAM - Kozakken Boys-voorzitter Ad van Wijk hecht grote waarde aan een goede en correcte communicatie met de achterban van Kozakken Boys. Daarnaast zoekt hij namens de club aansluiting bij alle overige voetbalverenigingen in de regio en hoopt dat voetballiefhebbers de weg naar sportpark De Zwaaier steeds meer weten te vinden.

Van Wijk: "De Kozakken Boys-pagina’s in Het Kontakt editie Land van Heusden en Altena zijn wat betreft de communicatie daarvoor een uitstekend middel.”

De preses, een clubman pur sang, heeft veel waardering voor alle vrijwilligers die de realisatie van de staantribune en de renovatie van de dug-outs hebben mogelijk gemaakt. De staantribune zal zaterdag 31 augustus, samen met iedereen die eraan heeft meegewerkt, officieel in gebruik genomen worden. Tevens wordt de naam van de tribune bekendgemaakt. ,,Een tribune waar wij allemaal terecht trots op zijn”, benadrukt Van Wijk.

Speerpunten
Hij stelt verder dat veel energie is gestoken in het versterken van de A-selectie en de kwaliteit van de opleiding binnen de jeugdafdeling. Op de vraag waar Kozakken Boys na dertig wedstrijden terug te vinden is, blijft Van Wijk op de vlakte. “Dat zal hoop ik ergens tussen plaats zes en negen zijn, maar na wat ik zaterdag heb gezien kan het ook een paar plaatsen hoger worden.”

Bij zijn aantreden als voorzitter was één van zijn speerpunten het leggen van contacten met de overige dertien clubs op het eiland. Donderdag 12 september gaat dat gebeuren. De besturen van alle clubs zijn dan te gast op De Zwaaier voor kennismaking waar nodig en informeel overleg.

(Bron: Kozakken Boys Topklassepagina's in Het Kontakt editie Land van Heusden & Altena)

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Laatste nieuws

• Arjan van Helden en Jari Colijn op het complex van Wilhelmina'26.
Van kantinefeest naar grote feesttent: 'Ik kan alvast verklappen dat we voor het jubileumjaar in 2026 grote plannen hebben' 15 uur geleden
Logo
• Henk Donga is ook komend seizoen trainer van Leerdam Sport'55.
Henk Donga vindt als trainer van Leerdam Sport'55 het plezier terug: 'Mijn LRC-verleden speelt geen enkele rol' 24 apr, 18:01
• Jermaine Maas (l)  in duel met Iain Brands.
Selectie Nivo Sparta voor volgend seizoen nagenoeg compleet: Jermaine Maas en Agonis Hoti nieuwkomers 24 apr, 17:57
Afbeelding
RVC'33 zoek jou! vacatures 24 apr, 10:41
Afbeelding
Jesse Graumans en Cornee van de Grint eerste versterkingen Roda Boys 24 apr, 09:31
Logo
Felix Otte (SVS'65)
Felix Otte: Rots in de Spijkse branding 23 apr, 17:33