Jogadores schakelt hoofdklasser uit

Algemeen 3 keer gelezen

GORINCHEM/REGIO - In de derde ronde van de beker heeft Jogadores CF gewonnen van hoofdklasser FCK De Hommel 2 (2-3).

Zonder Lorenzo Agnoli en Mergim Shala had Jogadores het lastig en liepen de Gorinchemse zaalvoetballers eigenlijk heel de wedstrijd achter de feiten aan. Sjors Hendriks maakte zeven minuten voor rust weliswaar de 1-0 achterstand ongedaan, maar vlak voor de pauze kwam de thuisploeg opnieuw aan de leiding (2-1).

Iets te halen
In de tweede helft kwam Jogadores CF beter in het spel en maakte Remie Schuurman van Klaveren gelijk. Pas toen kregen de geelhemden het gevoel dat er iets te halen viel.

Dat gebeurde in de slotfase ook. Sjors Hendrik gaf een pass van achteruit waar Robert Scheurwater handig overheen stapte. De bal verdween pardoes in het doel (2-3). In de laatste vijf minuten wist Jogadores het achterin dicht te houden.

Tegenvaller was het geblesseerd uitvallen van Jeffrey Scheffers. Hij lijkt zes tot acht weken uitgeschakeld te zijn.