Opnieuw derby voor Leerdam Sport'55

Nieuws 28 keer gelezen

REGIO LEERDAM – Voor het nog ongeslagen Leerdam Sport'55 staat zaterdag opnieuw een streekderby op het programma. Sv Meerkerk komt langs in Leerdam West.

Ook Meerkerk verloor dit seizoen nog niet. Zowel Leerdam Sport als Meerkerk heeft vijf punten en met een doelsaldo van zes voor en drie tegen staan ze op exact dezelfde positie in de subtop van de 2e klasse F.

In de 1e klasse C verloor LRC zaterdag thuis tegen Oranje Wit voor het eerst dit seizoen. De Leerdammers gaan nu op bezoek bij Pelikaan, dat eveneens zes punten uit drie wedstrijden heeft.

Heukelum-Unitas
Heukelum heeft zich goed hersteld van de zeperd in de eerste speelronde. Na overwinningen op Schelluinen en Papendrecht krijgt Heukelum nu Unitas op bezoek. De Gorinchemse ploeg pakte pas één punt. @Rvoetbal gaat kijken wie zaterdag de sterkste is.

In de 3e klasse D is Herovina hard toe aan zijn eerste (doel)punten. Zaterdag komen de Tilburgse studenten van Merlijn op bezoek. ASH kende wel een goede competitiestart en gaat op bezoek bij het puntgelijke Wilhemina’26.

Kelderduel
In de 4e klasse D gaat SVS’65 weer een moeilijke middag tegemoet als Dubbeldam op bezoek komt. HSSC’61 start als favoriet in de wedstrijd tegen Vuren.

In 4E spelen Haaften en Brakel een kelderduel. Haaften heeft pas één punt en zal tegen de nog puntloze tegenstander voor het eerst willen winnen. Asperen krijgt het sterke BVV uit Den Bosch op bezoek.

Zondag
Beesd won dit seizoen alle zes de officiële duels dat het speelde. Zondag gaan de mannen van Wim Bender op bezoek bij Nieuwkuijk, dat eveneens in vorm is. Rhelico is nog allerminst op dreef en zal in het duel met Waalkanters/Opijnen niet alleen willen, maar eigenlijk ook moeten winnen. Ophemert kan bij Rossum zijn sterke competitiestart verder gestalte geven.  

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Laatste nieuws

• Arjan van Helden en Jari Colijn op het complex van Wilhelmina'26.
Van kantinefeest naar grote feesttent: 'Ik kan alvast verklappen dat we voor het jubileumjaar in 2026 grote plannen hebben' 17 uur geleden
Logo
• Henk Donga is ook komend seizoen trainer van Leerdam Sport'55.
Henk Donga vindt als trainer van Leerdam Sport'55 het plezier terug: 'Mijn LRC-verleden speelt geen enkele rol' 24 apr, 18:01
• Jermaine Maas (l)  in duel met Iain Brands.
Selectie Nivo Sparta voor volgend seizoen nagenoeg compleet: Jermaine Maas en Agonis Hoti nieuwkomers 24 apr, 17:57
Afbeelding
RVC'33 zoek jou! vacatures 24 apr, 10:41
Afbeelding
Jesse Graumans en Cornee van de Grint eerste versterkingen Roda Boys 24 apr, 09:31
Logo
Felix Otte (SVS'65)
Felix Otte: Rots in de Spijkse branding 23 apr, 17:33