Mitchell Kerkwijk blijft tóch bij Wilhelmina'26

Nieuws 256 keer gelezen

WIJK EN AALBURG - Keeper Mitchell Kerkwijk speelt volgend seizoen gewoon voor zijn huidige club Wilhelmina'26. Eerder had de 20-jarige Wijk en Aalburger aangegeven naar Roda Boys te zullen verkassen, maar hij komt terug op deze beslissing.

Gezien de resultaten van de Aalstse club, met name na de winterstop, twijfelt de boomlange keeper of Roda Boys op dit moment wel de juiste stap in zijn loopbaan is. "Na de winterstop hebben ze volgens mij niet één wedstrijd minder dan twee doelpunten tegen gehad. Ik heb de club daarover om opheldering gevraagd, maar echt duidelijke antwoorden heb ik niet gekregen."

Ook zet Kerkwijk vraagtekens bij het vertrek van 'bepalende spelers', zoals bijvoorbeeld Robin Parijs, die in januari nog had toegezegd in Aalst te blijven. "Dan schort er iets aan bij de club, anders gaan ze niet weg."

Rotgevoel
De doelman vindt het jammer dat zijn overgang nu niet doorgaat. "Het was een mooie stap voor mij geweest, daar ben ik eerlijk in. Maar als ik bij Roda Boys met een rotgevoel op het veld loop, heeft de trainer ook niets aan mij."

Hij blijft dus op De Ebbe, bij de Wijk en Aalburgse derdeklasser Wilhelmina'26. "Het gevoel is hier perfect. Wilhelmina'26 is een club waar iedereen elkaar steunt en waar je na de wedstrijd ook nog gezellig een biertje met elkaar kan drinken. Ook vanwege mijn studie is het goed dat ik blijf. Volgend jaar moet ik het hele jaar stagelopen, dan komen verre uitduels met Roda Boys me ook niet zo goed uit", aldus de student Sport, Economie en Communicatie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Laatste nieuws

Afbeelding
Diae Abjij eerste nieuweling bij Be Ready 44 minuten geleden
• Sven van Ingen.
Sven van Ingen verruilt komende zomer Roda Boys/Bommelerwaard voor GRC 14 3 uur geleden
Afbeelding
Kozak Niek Hoogveld na beroepzaak door aanklager extra (zesde) duel geschorst 3 uur geleden
Afbeelding
Maar liefst drie regiospelers vonden afgelopen weekend viermaal het net 4 uur geleden
• Arjan van Helden en Jari Colijn op het complex van Wilhelmina'26.
Van kantinefeest naar grote feesttent: 'Ik kan alvast verklappen dat we voor het jubileumjaar in 2026 grote plannen hebben' 23 uur geleden
Logo
• Henk Donga is ook komend seizoen trainer van Leerdam Sport'55.
Henk Donga vindt als trainer van Leerdam Sport'55 het plezier terug: 'Mijn LRC-verleden speelt geen enkele rol' 24 apr, 18:01