Topper WNC-Meerkerk

Nieuws 26 keer gelezen

LEERDAM/REGIO - Komend weekend is zaterdag in Waardenburg het duel tussen WNC en sv Meerkerk de topper in de tweede klasse. Het is een wedstrijd tussen de nummers 2 en 3 op de ranglijst. Alleen de winnaar van dit toptreffen blijft in het spoor van koploper Drechtstreek.

Hoofdklasser LRC speelt in Leerdam tegen de in uitduels soms productieve middenmoter Zwaluwen uit Vlaardingen. Toch is een Leerdamse zege nodig om aansluiting met de veilige zone in zicht te kunnen krijgen.

Leerdam Sport-ASH
In de derde klasse moet Leerdam Sport thuis weer van ASH winnen om koploper Tricht te kunnen blijven volgen. ASH heeft echter zelf ook succes nodig om boven de gevaarlijke tiende plaats te blijven. Ook bij het duel Groot Ammers-Heukelum is de strijd tegen die degradatienacompetitie plek de inzet. Herovina wil in Herwijnen de opmars tegen Unitas voortzetten.
HSSC’61 krijgt in 4D in Hei- en Boeicop aan Peursum een zware dobber. In Spijk zou SVS’65 de rode lantaarn door een zege aan Noordeloos kunnen overdoen. Asperen wacht in 4E in Woudrichem een heel erg zware opgave. Vuren ontmoet in Kerkwijk een gelijkwaardige tegenstander. Haaften moet TEC in Tiel opnieuw kunnen verslaan. Rhelico zou in Dongen tegen Olympia’60 met het eerste punt zeker tevreden zijn.

Ophemert-Waalkanters
In de vijfde klasse van het zondagvoetbal wordt de derby tussen Ophemert en Waalkanters gespeeld. Thuis zal Ophemert zondag revanche willen voor de 3-1 nederlaag in Heesselt. Voor Opijnen zijn er in Heerewaarden tegen de hekkensluiter mogelijk winstkansen.
Beesd voetbalt in de vierde klasse in Ammerzoden tegen Jan van Arckel een wedstrijd met enig zegeperspectief in de jacht op de tweede periode. In Rumpt ontvangt hekkensluiter Rhelico bezoek van Real Lunet uit Vught. Wordt dit eindelijk Rhelico’s eerste succes?. Dat zou erg verrassend zijn, want Real Lunet staat met drie kleine zeges bovenaan in de tweede periode.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Laatste nieuws

• Sven van Ingen.
Sven van Ingen verruilt komende zomer Roda Boys/Bommelerwaard voor GRC 14 1 uur geleden
Afbeelding
Kozak Niek Hoogveld na beroepzaak door aanklager extra (zesde) duel geschorst 1 uur geleden
Afbeelding
Maar liefst drie regiospelers vonden afgelopen weekend viermaal het net 2 uur geleden
• Arjan van Helden en Jari Colijn op het complex van Wilhelmina'26.
Van kantinefeest naar grote feesttent: 'Ik kan alvast verklappen dat we voor het jubileumjaar in 2026 grote plannen hebben' 21 uur geleden
Logo
• Henk Donga is ook komend seizoen trainer van Leerdam Sport'55.
Henk Donga vindt als trainer van Leerdam Sport'55 het plezier terug: 'Mijn LRC-verleden speelt geen enkele rol' 24 apr, 18:01
• Jermaine Maas (l)  in duel met Iain Brands.
Selectie Nivo Sparta voor volgend seizoen nagenoeg compleet: Jermaine Maas en Agonis Hoti nieuwkomers 24 apr, 17:57