Basjan Munten duikt en draait

Nieuws 79 keer gelezen

WERKENDAM - Basjan Munten is niet alleen doelman van van de hoofdmacht van Kozakken Boys, hij gaat ook door het leven als FeestDJBas!

 

Duiken en draaien. In beide disciplines is Basjan Munten zeer bedreven. Op doordeweekse avonden en op zaterdagmiddag verdedigt hij het doel van hoofdklasser Kozakken Boys, op zaterdagavond ‘transformeert’ de 28-jarige inwoner van Hendrik-Ido-Ambacht tot FeestDJBas en zet hij kroegen, feestzalen en bruiloftsgelegenheden op stelten met aanstekelijke muziek. “Aan allebei beleef ik veel plezier”, zegt hij met een brede glimlach.
Bij Kozakken Boys stapte Munten afgelopen zomer binnen. Het werd na vv Papendrecht, Nieuw-Lekkerland en Rijsoord zijn vierde club. “En het gaat hartstikke goed  met ons elftal”, stelt de goalie monter vast. “Een stuk beter in ieder geval dan bij mijn vorige verenigingen. Die staan allemaal onderaan in hun afdeling. Of er een verband bestaat tussen die lage klasseringen en het feit dat ik er niet meer op doel sta? Nee hoor, puur toeval. Ik hoop in ieder geval dat ze zich alle drie zullen handhaven.”

Topklasse
Met Kozakken Boys aast Basjan Munten op stiekem op promotie. “Elke amateurvoetballer wil het hoogst mogelijke bereiken. In mijn geval is dat de Topklasse. Hier in Werkendam hebben we een prima selectie vol degelijke, creatieve en scorende voetballers. Een mooie eindklassering is zonder meer haalbaar.” Datzelfde hoopt Munten ook te bereiken als dj, een hobby die hij al sinds zijn middelbare schooltijd beoefent onder de naam van zijn alter ego ‘FeestDJBas’. “In de loop der jaren is deze bezigheid uitgemond in een soort bijbaan op zaterdagavonden”, vertelt hij. “Door vaker op te treden is mijn netwerk de voorbije tijd flink gegroeid. Ik heb zelfs van de zomer in Griekenland mogen draaien. Top! Daarnaast heb ik met mijn goede vriend DJ Willem de Wijs en de zanger Arjon een single opgenomen. ‘Zakka Zakka’ heet het nummer. Je kunt ‘m vinden op You Tube. Hij is al een keer op 115.000 bekeken en we hebben er de vijfde positie in de Sterren.nl Top 20 mee weten te halen. Kicken toch!?”

Stemmen
Vanwege zijn sterk gegroeide reputatie als ‘feest-dj’ is Basjan Munten genomineerd voor de Party Awards, een prestigieuze wedstrijd met landelijk karakter . Op 30 november wordt de uitslag bekend gemaakt tijdens een groot feest in het Brabantse Sint Michielsgestel. “Ik heb zo’n vijftien concurrenten in mijn categorie”, weet Munten. “De winnaar wordt degene die de meeste publieksstemmen binnen heeft gehaald. Uiteraard hoop ik dat er de komende dage en weken heel wat mensen uit Werkendam en omgeving hun stem op mij zullen uitbrengen. Dat kan via de website  www.partyawards.nl  of via sms: PA feestdjbas zenden naar 3010.”

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Laatste nieuws

• Sven van Ingen.
Sven van Ingen verruilt komende zomer Roda Boys/Bommelerwaard voor GRC 14 2 uur geleden
Afbeelding
Kozak Niek Hoogveld na beroepzaak door aanklager extra (zesde) duel geschorst 2 uur geleden
Afbeelding
Maar liefst drie regiospelers vonden afgelopen weekend viermaal het net 3 uur geleden
• Arjan van Helden en Jari Colijn op het complex van Wilhelmina'26.
Van kantinefeest naar grote feesttent: 'Ik kan alvast verklappen dat we voor het jubileumjaar in 2026 grote plannen hebben' 22 uur geleden
Logo
• Henk Donga is ook komend seizoen trainer van Leerdam Sport'55.
Henk Donga vindt als trainer van Leerdam Sport'55 het plezier terug: 'Mijn LRC-verleden speelt geen enkele rol' 24 apr, 18:01
• Jermaine Maas (l)  in duel met Iain Brands.
Selectie Nivo Sparta voor volgend seizoen nagenoeg compleet: Jermaine Maas en Agonis Hoti nieuwkomers 24 apr, 17:57