Topper voor Leerdam Sport

Nieuws 59 keer gelezen

LEERDAM/REGIO - Leerdam Sport miste vorige week op een haar de periodetitel, maar krijgt zaterdag wel de kans om de koppositie van lijstaanvoerder Tricht in de derde klasse over te nemen. Daartoe dient Leerdam Sport de topper thuis tegen Tricht te winnen. De Leerdamse achterstand bedraagt momenteel nog slechts één punt.

Hoofdklasser LRC mag in Zeeland tegen middenmoter Hoek met een gelijkspel tevreden zijn.
De nieuwe koploper WNC mag in de tweede klasse het bezoek aan hekkensluiter Wieldrecht in Dordrecht zeker niet onderschatten. WNC-topscorer André Zondag zit het laatste duel van zijn schorsing van vier wedstrijden uit.

Heukelum speelt in de derde klasse in Dordrecht tegen SC Amstelwijck een lastige uitmatch. Ook ASH is tegen EBOH bij een Dordtse ploeg op bezoek en gaat daar pogen de reeks goede uitslagen voort te zetten. Herovina is lelijk afgezakt en herstel zal in Herwijnen tegen De Alblas zeker niet meevallen.

In Spijk ontmoeten de nummers 10 (HSSC’61) en 11 (SVS’65) van de vierde klasse D elkaar. Gezien het puntenverschil start de Heicopse ploeg als favoriet. In 4E wacht Rhelico in Woudrichem weer een nederlaag. Asperen ontvangt koploper Zuilichem en Haaften reist naar Well. Bij Vuren-BLC zal het krachtsverschil klein zijn.

Zondag gaat vierdeklasser Beesd bij FC Drunen op bezoek. Rhelico ontvangt SCR uit het Gelderse Rijswijk. In de vijfde klasse is de derby tussen Ophemert en Opijnen. Voor Waalkanters wordt het treffen met BZS in Beusichem zwaar.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Laatste nieuws

• Arjan van Helden en Jari Colijn op het complex van Wilhelmina'26.
Van kantinefeest naar grote feesttent: 'Ik kan alvast verklappen dat we voor het jubileumjaar in 2026 grote plannen hebben' 18 uur geleden
Logo
• Henk Donga is ook komend seizoen trainer van Leerdam Sport'55.
Henk Donga vindt als trainer van Leerdam Sport'55 het plezier terug: 'Mijn LRC-verleden speelt geen enkele rol' 24 apr, 18:01
• Jermaine Maas (l)  in duel met Iain Brands.
Selectie Nivo Sparta voor volgend seizoen nagenoeg compleet: Jermaine Maas en Agonis Hoti nieuwkomers 24 apr, 17:57
Afbeelding
RVC'33 zoek jou! vacatures 24 apr, 10:41
Afbeelding
Jesse Graumans en Cornee van de Grint eerste versterkingen Roda Boys 24 apr, 09:31
Logo
Felix Otte (SVS'65)
Felix Otte: Rots in de Spijkse branding 23 apr, 17:33