Ahmed El Azzouti wil dolgraag met derde plek afscheidnemen van Kozakken Boys
Ahmed El Azzouti wil dolgraag met derde plek afscheidnemen van Kozakken Boys regio-voetbal.nl

Ahmed El Azzouti wil dolgraag met derde plek afscheidnemen van Kozakken Boys

Nieuws 35 keer gelezen

WERKENDAM - Ahmed El Azzouti begint zaterdag tegen VVSB aan zijn voorlaatste thuisoptreden voor Kozakken Boys. Over twee weken komt de Koninklijke HFC naar De Zwaaier en dan kan het thuispubliek afscheidnemen van de spits, die naar IJsselmeervogels vertrekt.

“Ik sta daar eigenlijk nog niet zo bij stil, maar op 18 mei is het mijn laatste thuiswedstrijd. Bij toeval tegen HFC waartegen ik destijds bij mijn komst bij Kozakken Boys ook mijn eerste wedstrijd voor deze mooie club speelde. Dat is toch wel een grappig detail inderdaad.”

Maar zaterdag eerst tegen VVSB. El Azzouti kan zich het duel dit seizoen tegen VVSB in Noordwijkerhout moeiteloos op zijn netvlies halen. “Dat was voor ons een cruciaal duel, want door een slechte start stonden wij in de staart van de ranglijst. Wij repareerden daar een 1-3 achterstand. Ik maakte er twee, waarvan de winnende in de extra tijd.”

Kozakken Boys en VVSB zijn erkende cupfighters en zijn concurrenten in de strijd om de derde periodetitel. “Wij gaan in de laatste vier wedstrijden voor het maximale. De verschillen bovenin zijn klein. Ik zou, na die twee tweede plaatsen, achter het superieure Jong AZ en Katwijk dolgraag met een derde plaats afscheidnemen. Dan zitten wij toch weer in de top waar wij echt thuishoren. Als wij die hoge positie alsnog bereiken, ben ik heel trots op het team. Voor de echte top komen wij dit seizoen, vooral door die slechte start, tekort, daar moet ik heel eerlijk in zijn. Maar ik word toch liever derde dan achtste in de tweede divisie.”

Geweldig
Ahmed El Azzouti kijkt nu al terug naar een heel mooie periode bij Kozakken Boys. Kees Spaan vond hem bij het kleine Jodan Boys. In zijn eerste seizoen scoorde hij in de luwte achter Raily Ignacio en Berry Powel acht keer. Vorig seizoen was hij geweldig met 27 doelpunten. Nu staat hij toch alweer op vijftien treffers.

“En ik voel dat er nog wel een aantal bij gaan komen. Ik kijk ook graag terug naar onze bekersuccessen. Dit seizoen scoorde ik nog twee keer tegen Almere City FC, waardoor wij de volgende ronde tegen Vitesse konden spelen. Onvergetelijke wedstrijden.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Laatste nieuws

Afbeelding
Unitas begroet met de komst van Tom Dam opnieuw speler van DHSC 10 uur geleden
Afbeelding
De selectie van Unitas-zondag voor 2024-2025 is zo goed als rond 10 uur geleden
Afbeelding
Diae Abjij eerste nieuweling bij Be Ready 13 uur geleden
• Sven van Ingen.
Sven van Ingen verruilt komende zomer Roda Boys/Bommelerwaard voor GRC 14 15 uur geleden
Afbeelding
Kozak Niek Hoogveld na beroepzaak door aanklager extra (zesde) duel geschorst 15 uur geleden
Afbeelding
Maar liefst drie regiospelers vonden afgelopen weekend viermaal het net 16 uur geleden