Beesd beloont zichzelf niet tegen DSC
Beesd beloont zichzelf niet tegen DSC regio-voetbal.nl

Nieuws 57 keer gelezen

BEESD - Beesd speelde tegen koploper DSC een prima wedstrijd, maar liet na zichzelf daarvoor de belonen. De gasten wonnen met 1-2.

"We hebben gewoon goed gevoetbald en het lang een wedstrijd gehouden", zei trainer Dick Wammes. "We hebben ook goede kansen gekregen om vaker te scoren. Meer dan DSC in ieder geval. Zij scoren uit twee dode spelmomenten. Maar goed, dat is natuurlijk ook een kwaliteit."

Aanvankelijk had DSC het betere van het spel, maar na de 0-1 kwam de wedstrijd meer in evenwicht. Nick van Gameren zette Beesd op 1-1. Nick van den Burg miste een goede kans op de 2-1. In blessuretijd van de eerste helft viel het doelpunt uit een corner aan de andere kant: 1-2. Ook na rust had Beesd de kansen om de wedstrijd weer in evenwicht te brengen. Dion Hol, Rens Bronk en Kevin Spronk wisten het net echter niet te vinden.

Ongehoord
"Heel jammer, maar we houden ons vast aan een goede wedstrijd", zei Wammes, die ook baalde van de twee wedstrijden extra schorsing die Coen Verwolf in hoger beroep kreeg. Verwolf speelde eerder dit seizoen mee in een wedstrijd terwijl hij geschorst was en kreeg toen zeven wedstrijden aan zijn broek.

"En nu zijn dat er dus negen. Het is echt ongehoord. De scheidsrechter heeft verklaard dat hij vooraf heeft aangegeven dat Coen geschorst was. Hier is niet tegen te vechten", aldus Wammes.

Maar liefst drie regiospelers vonden afgelopen weekend viermaal het net 45 minuten geleden
• Arjan van Helden en Jari Colijn op het complex van Wilhelmina'26.
Van kantinefeest naar grote feesttent: 'Ik kan alvast verklappen dat we voor het jubileumjaar in 2026 grote plannen hebben' 19 uur geleden
Henk Donga vindt als trainer van Leerdam Sport'55 het plezier terug: 'Mijn LRC-verleden speelt geen enkele rol' 24 apr, 18:01
• Jermaine Maas (l)  in duel met Iain Brands.
Selectie Nivo Sparta voor volgend seizoen nagenoeg compleet: Jermaine Maas en Agonis Hoti nieuwkomers 24 apr, 17:57
RVC'33 zoek jou! vacatures 24 apr, 10:41
Jesse Graumans en Cornee van de Grint eerste versterkingen Roda Boys 24 apr, 09:31