Well biedt koploper goed partij, maar beloont zich niet

Wedstrijdverslagen 474 keer gelezen

WELL – Voor Well is het seizoen positief hervat. Punten werden er weliswaar niet gepakt, maar koploper Asperen werd in het met 2-0 verloren duel wel goed partij geboden.

In het eerste kwartier nam Well brutaal het heft in handen. De hekkensluiter had in de openingsfase het betere van het spel, maar wist dat niet in doelpunten om te zetten. Luttele minuten later meldde de thuisploeg zich voor de eerste keer voor het Well-doel en scoorde direct. Na die goal bleef Well aandringen, maar tot een gelijkmaker leidde het niet.

Ook in de tweede helft sprong Asperen effectief met zijn kansen om, door tien minuten na rust de 2-0 aan te tekenen. Dat was de beslissing in de wedstrijd, waardoor Asperen zich verzekerde van de periodetitel en Well puntloos huiswaarts keerde.

Trots
Toch kon Well-trainer André van Vugt niet ontevreden zijn met hetgeen wat zijn ploeg had laten zien: "Je koopt er natuurlijk niks voor, maar we kregen wel de complimenten van de tegenpartij. Wij hadden het betere van het spel, maar zij waren gewoon dodelijk effectief. Wij kregen ook kansen, we kwamen twee keer 1-op-1 met de keeper, maar die pakte hij goed. Eigenlijk moeten die ballen er wel in. Een puntje was mooi geweest. Al met al ben ik trots op m'n ploeg."

Volgende week wacht Well het thuisduel met Herovina. De eerdere ontmoeting in Herwijnen eindigde nog in een 7-0 pandoering.