Rob Hilbers blijft hoofdtrainer bij LRC | Voetbalnieuws uit de regio, altijd actueel
Logo regio-voetbal.nl
Rob Hilbers blijft hoofdtrainer bij LRC
Rob Hilbers blijft hoofdtrainer bij LRC (regio-voetbal.nl)
Trainerscarrousel

Rob Hilbers blijft hoofdtrainer bij LRC

  •   keer gelezen   Nieuws

LEERDAM – Rob Hilbers is ook volgend seizoen hoofdtrainer van LRC. Dat werd zaterdag in Leerdam door LRC-voorzitter Raf Montezinos direct na afloop van de met 7-0 gewonnen bekermatch tegen Bergeijk bekend gemaakt. Hilbers is nu aan zijn eerste jaar bij LRC bezig.


Rob Hilbers is blij met de contractverlenging: “Ik heb het hier bij LRC prima naar mijn zin. Het is enorm leuk met een jonge groep en veel eigen jongens van de club. Ons begin in de competitie was moeizaam maar na enkele kleine veranderingen is het kwartje gevallen. Na de bekerwedstrijd tegen Nivo Sparta is het ook in de competitie goed gaan lopen en hebben we de punten teruggepakt die we daarvoor wat ongelukkig verspeelden."

"We doen het prima in de tweede periode, maar de ambities moeten wel realistisch blijven. LRC staat in de eerste klasse nu op een plaats waar het hoort. Onze doelen blijven ongewijzigd: minimaal handhaven in de eerste klasse, een steeds hechtere groep worden, en onszelf verder ontwikkelen. Met het werken aan die doelen ga ik graag verder.”

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup