Kozakken Boys neemt afscheid van assistent-trainer Ton Cornelissen | Voetbalnieuws uit de regio, altijd actueel
Logo regio-voetbal.nl
Trainerscarrousel

Kozakken Boys neemt afscheid van assistent-trainer Ton Cornelissen

  •   keer gelezen   Nieuws
Kozakken Boys neemt afscheid van assistent-trainer Ton Cornelissen
Kozakken Boys neemt afscheid van assistent-trainer Ton Cornelissen (regio-voetbal.nl)

WERKENDAM - Ton Cornelissen (54) is bezig aan zijn laatste seizoen als assistent-trainer van Kozakken Boys. Maandagavond kwamen de TC en Cornelissen gezamenlijk tot dit besluit, meldt de Werkendamse tweededivisionist.


“Ik heb hier zes fantastische jaren gehad”, blikt Cornelissen terug. “Het kampioenschap in de Topklasse en de bekerstunts waren absolute hoogtepunten voor mij. Ook de vierjarige samenwerking met Danny Buijs was een hele mooie ervaring. Er is een moment van komen en van gaan. Na een succesvolle periode is het moment van gaan nu gekomen”.

Cultuurbewaarder
Volgens Technisch Directeur Kees Spaan verdient Cornelissen een groot afscheid. “Ton geldt als cultuurbewaarder binnen de technische staf. Na zes mooie jaren is het voor beiden tijd om verder te gaan. Met Rick Adjei (de hoofdtrainer vanaf volgend seizoen, red.) gaan we de komende tijd op zoek naar een nieuwe samenstelling van de technische staf”.

Naast Kozakken Boys is Cornelissen ook werkzaam bij RKC Waalwijk. “Bij het eerste elftal ben ik spitsentrainer en op maandagavond ondersteun ik Sander Duits bij Jong RKC. Ook ben ik actief bij de scouting van de club”.

Cornelissen, die ook eerder actief was als speler van onze club, houdt warme gevoelens over aan zijn periode in Werkendam. “Kozakken Boys is een grote club die altijd in beweging is. Ik ben dankbaar voor de kans die de club mij heeft gegeven en ik zal met al mijn ziel en zaligheid de rest van het seizoen afmaken”.

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup