Logo regio-voetbal.nl
Rob Hilbers (LRC): 'We zijn blij met handhaving'
Rob Hilbers (LRC): 'We zijn blij met handhaving' (regio-voetbal.nl)
Voorbeschouwingen

Rob Hilbers (LRC): 'We zijn blij met handhaving'

  •   keer gelezen   Nieuws

LEERDAM - Rob Hilbers werd na afgelopen seizoen in een laat stadium aangesteld als opvolger van de naar hoofdklasser SDO vertrokken Koen Janssen. Hilbers had de voorbereiding hard nodig om de spelersgroep te leren kennen.


Kort voor de start van de competitie is LRC er klaar voor, denkt Hilbers. Voor wat dat waard is. "Iedere club is altijd klaar voor de competitie. De voorbereiding is altijd wel leuk, je hebt nog geen pijntjes en het gevoel is goed", zegt Hilbers. "Maar je wilt je toch meten met je competitiegenoten. Dat is waar het om draait. Het gaat nu om de punten." 

Passie en werklust
Met een hoop nieuwe en jonge spelers, legt Hilbers de lat niet te hoog in Leerdam. "Als wij ons handhaven in de eerste klasse zijn we heel blij", zegt Hilbers.

De trainer hoopt het voetbal in zijn ploeg te krijgen. "Wij willen verzorgd voetbal spelen, van achteruit", zegt Hilbers.

Hij is echter realistisch genoeg om in te zien dat dat niet altijd simpel is. "Het loopt wel eens niet, dat klopt. Dan moet je eerst proberen daar een tactisch antwoord op te verzinnen. Maar de basis is keihard werken. Met passie en werklust moeten wij onze doelen kunnen halen."

Mooie mix
Erg bekend is Hilbers niet met de 1e klasse C. "Het is één grote verrassing. Natuurlijk ken ik een aantal ploegen, maar hoe wij ons daartoe verhouden, weet ik nog niet."

Hilbers is tevreden met zijn groep. "We hebben een paar spelers die een goed niveau gewend zijn met een paar jonge gasten die leuke dingen laten zien. Dat is een mooie mix." 

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup