Maarten van Gastelen nieuwe trainer van Nieuw-Lekkerland
Maarten van Gastelen nieuwe trainer van Nieuw-Lekkerland regio-voetbal.nl

Maarten van Gastelen nieuwe trainer van Nieuw-Lekkerland

23 nov, 21:29 Nieuws Trainerscarrousel 9 keer gelezen

NIEUW-LEKKERLAND/STREEFKERK - Maarten van Gastelen wordt de nieuwe trainer van eersteklasser Nieuw-Lekkerland. De 40-jarige inwoner van Sliedrecht komt over van Streefkerk. Hij tekent een contract voor één jaar.

,,Ik voel me vereerd dat Nieuw-Lekkerland bij mij terecht is gekomen en zo snel heeft gehandeld”, zegt Van Gastelen. ,,Er was in het eerste gesprek meteen een klik. Ik heb er superveel zin in.”

Van Gastelen is aan zijn vijfde seizoen bezig bij Streefkerk, waarmee hij promoveerde naar de derde klasse. Als speler kwam hij onder meer uit voor Groot-Ammers (waar hij vandaan komt ), ASWH, Papendrecht zo. en Rijsoord.

Streefkerk is zijn eerste klus als hoofdtrainer. Als assistent werkte hij onder anderen met Michel Langerak en Jack van den Berg.

Goede mix
Nieuw-Lekkerland had Van Gastelen al langer in het vizier als opvolger van de naar RVVH vertrekkende Ronald Hulsbosch. ,,We zijn ontzettend blij dat Maarten voor ons kiest”, zegt voorzitter Wim den Ouden. ,,Bij Streefkerk heeft hij bewezen goed te kunnen presteren met een jong elftal.”

Van Gastelen tekent een contract voor één jaar. Van beide kanten is wel de intentie uitgesproken een samenwerking voor langere tijd aan te gaan. Van Gastelen: ,,De selectie bestaat uit een goede mix van ervaren spelers en jeugdig talent. Aan mij de taak het team verder te ontwikkelen.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie