Brakel en Hans de Jong verlengen met twee seizoenen
Brakel en Hans de Jong verlengen met twee seizoenen regio-voetbal.nl

Brakel en Hans de Jong verlengen met twee seizoenen

Nieuws Trainerscarrousel 34 keer gelezen

BRAKEL - Hans de Jong is ook de komende twee seizoenen verbonden aan Brakel. Dat maakte voorzitter Bennie van Veen namens de TC zaterdagmiddag bekend aan de spelersgroep.

Momenteel is Hans de Jong bezig aan zijn eerste seizoen als hoofdtrainer bij de vierdeklasser. Van Veen toont zich uitermate tevreden met de verrichtingen van De Jong, die bij Brakel zijn debuut als hoofdtrainer maakte. 

“Na een sterke voorbereiding bivakkeert Hans met zijn jonge spelersgroep prima in de middenmoot. Wij willen met hem verder en hij wil met ons verder dus zo zijn we tot deze verlenging gekomen. Het is fijn om te weten dat we voor volgend seizoen en het seizoen daarop al voorzien zijn. Ook de spelers waren er blij mee. Hans is een heel prettig persoon om mee samen te werken. Hij is rustig, maar ook gedreven en hij staat tussen de jongens in. Hij heeft echt een klik met iedereen.”

Ook de staf van Brakel, gevormd door assistent-trainer Peter Pannekoek, keeperstrainer Pim van Rookhuizen en verzorger/fysiotherapeut Danny van Leerdam, blijft, tot groot genoegen van Van Veen, bijeen: “De samenwerking bevalt goed en het bestuur is blij en tevreden met hoe het gaat.”

Meedoen om de prijzen
Met de verlenging neemt Brakel ook alvast een voorschot op de toekomst. Daarin heeft de vierdeklasser ambities. “We hebben dit seizoen bewust de lat niet te hoog gelegd. We kunnen in de bovenkant van de middenmoot, richting de bovenste posities eindigen. De hoop is dat we volgend jaar serieus om de prijzen mee kunnen gaan doen.”

Brakel verbaasde twee weken geleden nog vriend en vijand door bijna een ongekende bekerstunt uit te halen. In eigen huis werd eersteklasser GRC 14 in de reguliere speeltijd op een 3-3 gelijkspel gehouden. Op strafschoppen moest Brakel alsnog het toernooi om de districtsbeker verlaten, maar de vierdeklasser gaf wel een visitekaartje af dat in Giessen, Rijswijk en omgeving nog lang onthouden zal worden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Laatste nieuws

Afbeelding
Unitas begroet met de komst van Tom Dam opnieuw speler van DHSC 12 uur geleden
Afbeelding
De selectie van Unitas-zondag voor 2024-2025 is zo goed als rond 13 uur geleden
Afbeelding
Diae Abjij eerste nieuweling bij Be Ready 15 uur geleden
• Sven van Ingen.
Sven van Ingen verruilt komende zomer Roda Boys/Bommelerwaard voor GRC 14 18 uur geleden
Afbeelding
Kozak Niek Hoogveld na beroepzaak door aanklager extra (zesde) duel geschorst 18 uur geleden
Afbeelding
Maar liefst drie regiospelers vonden afgelopen weekend viermaal het net 19 uur geleden