Marien Hofstee (DSS’14) scoort driemaal
Marien Hofstee (DSS’14) scoort driemaal regio-voetbal.nl

Marien Hofstee (DSS’14) scoort driemaal

Nieuws 345 keer gelezen

REGIO LEERDAM – Tijdens de eerste speelronde van de competitie was DSS’14-spits Marien Hofstee in de regio Leerdam de absolute topscorer van dit weekend. Hij maakte zondag in Heesselt bij de verrassende 4-0 thuiswinst van zijn club DSS’14 tegen Heerewaarden liefst drie doelpunten, waarvan één uit een penalty.

Vorig seizoen eindigde DSS’14 in de vijfde klasse op de laatste plaats en moest Hofstee in de gehele competitie met zes treffers genoegen nemen. Nu belooft de voortvarende en productieve start tegen Heerewaarden voor Hofstee en DSS’14 een beter seizoen.

Zondag scoorde nog een voetballer in de Leerdamse regio meer dan eenmaal. In Beusichem maakte Jarno van de Water bij de mooie 0-3 zege van zijn ploeg Beesd tegen BZS de eerste twee doelpunten van de middag. Hij trof in beide speelhelften doel.

Zaterdag wist geen enkele speler in de regio Leerdam meer dan één treffer te fabriceren. Haaften-aanvoerder Johnnie Noorthoek was er nog het dichtst bij, maar hij miste in Sleeuwijk voor de rust een penalty en scoorde alleen in de slotfase een velddoelpunt toen Haaften vergeefs poogde nog aan de uiteindelijke 3-2 nederlaag te ontsnappen.

Vier ploegen in de regio scoorden dit weekend zelfs helemaal niet. Alleen voor WNC en SVS’65 was dat toch nog voldoende voor één winstpunt.

Na één competitieronde ziet de topscorerslijst er in de regio Leerdam als volgt uit:

1 Marien Hofstee (DSS’14) met 3 goals.

2 Jarno van de Water (Beesd) met 2 goals.

3 tot en met 24 Joris Baghuis (Rhelico), Gerard Breider (Asperen), Thomas Brouwer (Beesd), Ansu Camara (LRC), Nicky van Dam (HSSC’61), Arjan Hakkert (Tricht), Ferry Hellingerwerf (DSS’14), Lars van Honk (Heukelum), Bastiaan van Horssen (Vuren), Martijn van Ingen (MVV’58), Ray Kant (Leerdam Sport), Floris Kool (HSSC’61), Tom Maddison (Asperen), Johnnie Noorthoek (Haaften), Enrico van Osenbruggen (Ophemert), Ricardo Papilaja (LRC), Rumi Sarmiento Huarhua (Leerdam Sport), Michael Smit (Haaften), Marciano Welsing (Rhelico), Ian van Wijk (Vuren), Ryan van Wijk (Vuren), en Simon van Zante (SC Everstein) met 1 goal.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Laatste nieuws

• Arjan van Helden en Jari Colijn op het complex van Wilhelmina'26.
Van kantinefeest naar grote feesttent: 'Ik kan alvast verklappen dat we voor het jubileumjaar in 2026 grote plannen hebben' 15 uur geleden
Logo
• Henk Donga is ook komend seizoen trainer van Leerdam Sport'55.
Henk Donga vindt als trainer van Leerdam Sport'55 het plezier terug: 'Mijn LRC-verleden speelt geen enkele rol' 24 apr, 18:01
• Jermaine Maas (l)  in duel met Iain Brands.
Selectie Nivo Sparta voor volgend seizoen nagenoeg compleet: Jermaine Maas en Agonis Hoti nieuwkomers 24 apr, 17:57
Afbeelding
RVC'33 zoek jou! vacatures 24 apr, 10:41
Afbeelding
Jesse Graumans en Cornee van de Grint eerste versterkingen Roda Boys 24 apr, 09:31
Logo
Felix Otte (SVS'65)
Felix Otte: Rots in de Spijkse branding 23 apr, 17:33