Logo regio-voetbal.nl
Ron Laros: ‘Kans groot dat ik stop’
Ron Laros: ‘Kans groot dat ik stop’ (regio-voetbal.nl)

Ron Laros: ‘Kans groot dat ik stop’

  •   keer gelezen   Nieuws

ZUILICHEM – De succesvolle Zuilichem-trainer Ron Laros denkt er hard over na om na dit seizoen te stoppen als hoofdtrainer.


‘Randzaken’ in het amateurvoetbal beginnen volgens Laros zo’n grote rol te spelen dat hij steeds meer overweegt om een punt achter zijn carrière te zetten. De Tilburger doelt hiermee onder meer op de recente vechtpartijen tijdens en na afloop van GRC1 4-Almkerk en Woudrichem-SVW.

Geen invloed
“Neem Woudrichem, dat is een prachtige club die enorm in de lift zit van ooit een vierdeklasser naar een vereniging op de rand van de tweede klasse. Door zo’n vechtpartij raakt deze ploeg in één klap vijf punten op de ranglijst kwijt. Als trainer heb je hier geen invloed op, maar dit soort zaken breken je in de toekomst veel vaker op. Daar heb ik geen zin in.”

Laros trainde een kleine tien clubs uit de Bommelerwaard en omgeving. “Tot nu toe heeft geen enkele club zich bij me gemeld, maar in alle eerlijkheid moet ik zeggen dat er nog maar een paar clubs zijn waar ik zou willen trainen.”

Zaterdag stoomde Zuilichem onder leiding van Laros door naar de koppositie in 3D. De derdeklasser won in eigen huis de topper tegen DIA met 2-0. 

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup