Drechtstreek-mars naar Slobbengors
Drechtstreek-mars naar Slobbengors regio-voetbal.nl

Drechtstreek-mars naar Slobbengors

15 apr, 11:06 Nieuws 34 keer gelezen

PAPENDRECHT - In het kader van de plaatselijke derby tussen vv Papendrecht en Drechtstreek heeft de bezoekende club voor zaterdag 18 april de Drechtstreek-mars in het leven geroepen. Minstens 200 leden zullen in Drechtstreektenue naar Slobbengors, het sportcomplex van Papendrecht, marcheren.

Papendrecht en Drechtstreek willen er een leuke middag van maken. Beide clubs bereiden acties voor. De Drechtstreek-mars start om 14:15 uur bij het gemeentehuis aan de Markt. Langs het hoofdveld van Papendrecht krijgt het blauwwitte legioen een eigen supportersvak. De aftrap is om 15:00 uur.

De Drechtstreek-leden wordt extra gemotiveerd om aan de mars mee te doen door een mooi bonusbedrag dat door een anonieme sponsor beschikbaar wordt gesteld aan de jeugdafdeling. Jeugdspelers die meelopen mogen op Slobbengors gratis door de toegangshekken.

De derby is vooral voor Drechtstreek van groot sportief belang. Daar waar Papendrecht reeds verzekerd is van de nacompetitie om promotie, knokt Drechtstreek tegen degradatie.

Drechtstreek-mars naar Slobbengors
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie