Logo regio-voetbal.nl
IFC breekt met trainer Virgil Breetveld
IFC breekt met trainer Virgil Breetveld (regio-voetbal.nl)
Trainerscarrousel

IFC breekt met trainer Virgil Breetveld

  •   keer gelezen   Nieuws

HENDRIK-IDO-AMBACHT - IFC heeft per direct afscheidgenomen van hoofdtrainer Virgil Breetveld, die bij de Ambachters zowel de zondag- als de zaterdagselectie onder zijn hoede had. 


Zowel IFC-zondag (hoofdklasse) als IFC-zaterdag (3e klasse) staat in de degradatiezone.

Voormalig profvoetballer Virgil Breetveld, die nog een contract had tot en met volgend seizoen, was eerder trainer van onder meer SteDoCo, EBOH, Wieldrecht en FC Dordrecht.

Onvoldoende vertrouwen
Breetveld werd zaterdagochtend door het IFC-bestuur op non-actief gesteld. "Een moeilijk en vervelend besluit", aldus voorzitter Cees Bijl op de clubwebsite.

"In de afgelopen twee jaar hebben wij Virgil ervaren als een zeer sympathieke en uiterst correcte trainer, die zich heeft ingezet om het IFC-model met zowel Zaterdag 1 als Zondag 1 verder uit te bouwen. Echter de ontwikkelingen rond beide selecties en de tegenvallende resultaten geven het bestuur onvoldoende vertrouwen dat de trainer op korte termijn deze negatieve tendens kan keren. Om die reden zijn wij tot het genoemde besluit gekomen en gaan op zoek naar adequate vervanging op korte termijn."

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup