Logo regio-voetbal.nl

Bart Goesten vreest voor zware knieblessure

  •   keer gelezen   Nieuws

HENDRIK-IDO-AMBACHT/AALST - Nadat Giel Goesten lange tijd uit de roulatie is geweest vanwege een kruisbandblessure, heeft nu ook zijn broer Bart hoogstwaarschijnlijk dezelfde blessure opgelopen. Het overkwam de 20-jarige Roda Boys-speler vorige week tijdens het oefenduel tegen hoofdklasser ASWH.


Na een pass van Erwin van Iersel wilde Goesten wegdraaien, maar op het moment dat hij achter de bal aan wilde gaan bleef zijn been staan. “Ik hoorde een knak en ben gelijk naar het ziekenhuis gegaan. Daar vertelden ze me nog dat de blessure waarschijnlijk wel meeviel, want ze dachten dat het een lichte oprekking was,” aldus Bart Goesten.

Pijn
“’s Nachts kreeg ik zoveel pijn dat ik de dag erop direct naar de fysiotherapeut ben gegaan. Hij vertelde me dat de kans erg groot is dat ik mijn voorste kruisband heb afgescheurd. Precies dezelfde blessure als mijn broertje Giel heeft gehad. Na zijn blessureleed heb ik maar vier wedstrijden met hem samen kunnen spelen.”

Als de voorste kruisband daadwerkelijk is afgescheurd, is Goesten zeker negen tot twaalf maanden uitgeschakeld. Wanneer hij definitief uitsluitsel krijgt over de blessure weet hij nog niet. “Ik hoop op een wondertje.”

Martin van Hemert

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup