Logo regio-voetbal.nl

Dick Kooijman knokt zich in basisteam LRC

  •   keer gelezen   Nieuws

LEERDAM - Met name op het middenveld bij LRC Leerdam is het knokken voor een basisplaats. Tijdens elke training en vooral op zaterdag moeten spelers laten zien waartoe zij in staat zijn.

Dick Kooijman behoort tot dat half dozijn spelers dat voor een plek op het middenrif in aanmerking komt. Middenvelder Kooijman komt dit seizoen wat minder aan spelen toe. "Ik heb in vrijwel alle wedstrijden gespeeld, maar wel de meeste als invaller.”

De voormalig Meerkerker lijkt nu echter zijn plaats te hebben gevonden. Hij functioneerde zaterdag opnieuw uitstekend links op het middenveld en mag thuis tegen Wilnis opnieuw op een plaats bij de beste elf rekenen.

Kooijman heeft nog geen duidelijkheid over zijn voetbaltoekomst. LRC Leerdam hoopt er met hem op korte termijn uit te komen. "Ik begrijp dat hij zekerheid wil, maar hij moet daar zelf voor zorgen. Dick is een multifunctionele speler, die bij LRC heeft laten zien op veel posities uit de voeten te kunnen. Ik zie de laatste weken weer de echte Dick Kooijman”, stelt Van Steenis.


Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup