Logo regio-voetbal.nl

Berdi Viveen compleet verrast door spelersactie

  •   keer gelezen   Nieuws

GORINCHEM - SVW stal zaterdagmiddag in de Gorcumse Oosterbliek de show en de voetbalharten van de ruim 1500 toeschouwers. Niet alleen werd in de poulefase verdiend gewonnen van stadgenoot en aartsrivaal Unitas, maar ook de inloopshirts 'Berdi Viveen Wilt u AUB Bijtekenen?' maakten indruk.


"Dat kun je wel zeggen", stamelde SVW-trainer Berdi Viveen daags na de wedstrijd nog steeds. "Het was voor mij een enorme verrassing. Een geweldige eer en waardering ook richting mij als trainer. Met een vriend zocht ik naar een plekje op de volle tribunes en ineens zag ik de jongens lopen met hun wens."

Viveen wil aan Regio-voetbal verder geen commentaar geven. Het is bekend dat de Sleeuwijkse oefenmeester om organisatorische redenen zijn contract op Molenburg niet wil verlengen.

"Die keuze is gemaakt. De waardering van de spelers was bij mij bekend, maar deze actie kwam als een complete verrassing. Geweldig. Na afloop van de wedstrijd ben ik uiteraard in de kleedkamer geweest. Om ze te feliciteren met de 4-3 overwinning en om ze te bedanken voor de tekst. Wat ik daar gezegd heb, is niet voor pers."

Het was overigens de eerste wedstrijd in de zaal die Viveen zag. "Maar ik viel wel gelijk van alle kanten met mijn neus in de boter. Ik ben trots op mijn spelers."

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup