Logo regio-voetbal.nl

Info Poort6 Champions Cup

  •   keer gelezen   Nieuws

GORINCHEM/REGIO - De aftrap van het zeventiende zaalvoetbaltoernooi om de Poort6 Champions Cup is op zaterdagavond 21 december. Titelverdediger Unitas opent het toernooi tegen Almkerk.

Aan het toernooi in sporthal De Oosterbliek (Gorinchem Oost) wordt door 24 clubs uit de regio deelgenomen. De finale is op zaterdagavond 4 januari. Er wordt elke avond gespeeld, met uitzondering van de feestdagen. Op zaterdag 28 december komen zelfs alle teams in actie. Vanaf 12.00 uur worden die dag twaalf wedstrijden afgewerkt.

Het deelnemersveld is verdeeld over zes poules van vier teams. De groepswinnaars en de twee beste nummers 2 spelen op donderdag 2 januari de kwartfinales. De clubs die in hun poule als vierde (en laatste) eindigen, zijn voor de volgende editie uitgesloten van deelname en zullen het jaar erop moeten voorloten.

Kaartverkoop
Het publiek is elk jaar massaal van de partij in De Oosterbliek. In de groepsfase is de toegang gratis. Vanaf de kwartfinales hebben de toeschouwers een ticket nodig. Kaarten zijn te koop via www.championscup.nl en aan de kassa van de sporthal (op de momenten dat er wordt gespeeld). Er kan voor het eerst worden gepind. Ook de mogelijkheid om E-tickets te kopen is nieuw.

Parkeren
Tijdens het toernooi geldt er een blauwe zone op het parkeerterrein voor het winkelcentrum aan het Wiardi Beckmanplein. Hierop zal streng worden gecontroleerd. Bij een overtreding volgt een boete van 90 euro. De bezoekers wordt gevraagd hun auto zodanig te parkeren dat de omwonenden van de sporthal er geen hinder van ondervinden. Foutparkeerders worden streng aangepakt, kondigt de politie aan.

Er is volop parkeergelegenheid op industrieterrein Oost 1 op drie à vier minuten loopafstand van De Oosterbliek.


Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup